Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
1 merkez orta saha mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süleyman Luş muSol bekte Nagatomo'nun arkasından Süleyman Luş'u hazırlasak fena olmaz
Ver kırmızyı Ertuğrul !!!
Gökhan Töre ile anlaşıldı.
Mevcut Türk oyunculara bakılarak çok iyi transfer. Hem beleşe hemde yetenekli bir Adam. Terim Adam eder.
Yani reis yaşadığı sakatlık kolay değil ayak bileği kırıldı adamın ve daha yeni döndü dün Final maçının kadrosunda görünce şaşırmıştım. Ama Welbeck zaten böyle ciddi bir sakatlık geçirmese sözleşmesinin sonuna gelmese yine EPL'de devam ederdi en kötü kalbur altı bir takımda oynar yine EPL'de kalırdı
Böyle şeyler işi bizim için fırsat transferine döndürüyor ama dediğin gibi çok yüksek maliyeti olan riskli bir transfer ...
Santos, Mariano için Galatasaray'ın kapısını çaldı. Galatasaray, peşin olarak 3,5 milyon Euro isteyince görüşmeyi şimdilik rafa kaldırdı. (Gazeta Esportiva)
son 1 haftadır dünyanın öbür ucunda yağmur yağsa fazladan para alıyoz he ne biçim iş bu
Santos, Mariano için Galatasaray'ın kapısını çaldı. Galatasaray, peşin olarak 3,5 milyon Euro isteyince görüşmeyi şimdilik rafa kaldırdı. (Gazeta Esportiva)
Sende seviliyorsun
![]()
Eğer kasıt Portekiz ve Belçika ligleri ise aklıma Chiquinho geliyor. Hani Marcao transferi gibi dediğine göre tutup yıldız bir oyuncu veya herkesin tanıdığı wonderkid bir oyuncu olmaz diye düşünüyorum@Enes Dalmış sen bilirsin dostum oralardan kim olabilir ?
Bu kadroyu super ligde yenecek takim yokSkov Olson___________________Feghouli
_____________Talisca
________________Welbeck
Tatlı Olur.