Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen öyle, vereceksin ayarı öyle kontrat kapmak kolay olmamalı eskisi gibi.
yerliye en fazla 2 sene sözlesme yapacaksin. +1 sene uzatma hakki yönetimde olacak. TL üzerinden ödeme yapip hücum oyuncularina asist ve gol basi prim, defanslara gol yemedigimiz maclarda prim ödeyeceksin. garanti ücret düsük olacak.

Yabancı sınırı genisledi ama yerlilerin ücreti cok dusmedi. Enteresan. Hala serdar aziz ve tolgay gibi adamlar 2 milyon uzerinde kontrat bulabiliyorlar. Sener/ töre gelsin ama uygun sartlarda tabi. Gelmesin diyene saygim var ama berbat bir yerli rotasyonu var. Genc oyuncular demissiniz ama o iş öyle kolay olmuyor hemen.

Gökhan ve Şener makul ücretlere gelsinler bence. Çalık,Muğdat ve Ömer duruyor kenarda bu adamlara nazaran kaliteleri var en azından Gökhan özellikle muazzam bir yetenekti hoca kazanabilir onu

Yabancı sınırı genisledi ama yerlilerin ücreti cok dusmedi. Enteresan. Hala serdar aziz ve tolgay gibi adamlar 2 milyon uzerinde kontrat bulabiliyorlar. Sener/ töre gelsin ama uygun sartlarda tabi. Gelmesin diyene saygim var ama berbat bir yerli rotasyonu var. Genc oyuncular demissiniz ama o iş öyle kolay olmuyor hemen.
3 sezondur ayagina top degmeyen gökhan töreyi tercih edip yunusu dehlemek istiyorsak ben buna hayir derim. sporcu dedigin ahlakli olacak ilk önce. gökhan töre nedir. gitsin sivasta emre kilincin yedegi olsun.

Marcelo tosic tandemine döner bjk bu yoklukta. Marcelo lyonda istenmiyor galiba

Şeneri isteyeni bile bir nebze anlarım da töre fanteziniz nedir ağalar kafanız iyi mi? Bu adamın futbolculuk namına sadece lisansı kaldı.. Madem kafa kırık adam alacağız en azından 20 yaşında dortmund görmüş emre moru alalım.. Ayrıca 5 yaş küçük töreden

3 sezondur ayagina top degmeyen gökhan töreyi tercih edip yunusu dehlemek istiyorsak ben buna hayir derim. sporcu dedigin ahlakli olacak ilk önce. gökhan töre nedir. gitsin sivasta emre kilincin yedegi olsun.

Yunus bana bir gelecek vermedi acikcasi. Töre olmaz turuc olur. Fark etmez

Şeneri isteyeni bile bir nebze anlarım da töre fanteziniz nedir ağalar kafanız iyi mi? Bu adamın futbolculuk namına sadece lisansı kaldı.. Madem kafa kırık adam alacağız en azından 20 yaşında dortmund görmüş emre moru alalım.. Ayrıca 5 yaş küçük töreden
arizali alacaksak bile avrupada bile tekmeyi yemis elemanlari almak daha dogru dedigin gibi en azindan riske girmeye deger. burada iyi oynarsam bana zamli kontrat verirler istanbulda gül gibi yasarim diye düsünebilir. senol günesin kadro disi biraktigi adamdan ne hayir gelir?

Engin Baytar görüyorum bu çocukta. Muhakkak alınmalı. Terim sever böyle ortasaha özellikli kanatları

Bu Doğukan'ı birkaç kez izledim. Çok beğendim. Müthiş bir mücadele gücü var. Tekniği ve oyun zekası da fena sayılmaz. Rotasyon için iyi isim. Kendini daha da ispatlayıp yabancı sınırı da gelince 5m Euro'dan aşağı istemez kulübü. Şimdiden 1m Euro'ya çökmek lazım.

Pek dikkatimi çekmedi ligde ama videoda buram buram beyinsizlik akıyor..
cezali oldugu fb maci haric 33 macta da forma giymis ama anca 1872 dk süre vermis kaptan. golü veya asisti yok.

yas ortalamasini düsürüyor ve biraz tempolu diye oynatmistir diye düsünüyorum. bizim 5lik macta 2-3 pozisyonda iyi calim atsada hali saha topcusu izlenimi vermisti. gelismesi lazim.

o kadar süre alip kazayla 1 gol atmasi lazimdi en kötü

Selçukun yerine hep furkanı düşünüyorum ama o fizik yapısıyla ileride ne olur bilemiyorum. Tembel kendine bakmayan bi topçuysa uzak dursun. Çalışırsa kendini geliştirirse iyi topçu olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt