- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Fejsa zu fb
Ellerinde bir ton genç var. 31 yasinda olan adama hic acimadan yolluyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fejsa zu fb
Milano’ya bilet rezervasyonu var diyolar tatil mi transfer mi ben bilmemİnteremi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi iyi alsınlar,fenere sistem,takim oyuncusu (su anki halleri ile) yaramaz cunku 42 yillik hayatimin herhalde 30 yilinda ciddi olarak futbol takip ediyorum bunlarin sistemli oynadigini pek hatirlamam hep yildizlar alarak basariya gitmislerdir. Fejsa Benfica gibi makine duzeni takimlarda is yapar tabi ama bireysel patlama yapabilecek bir futbolcu degil bana gore. Bunlara Appiah,Alex,Ortega,Lugano vs lazim onlari da alacak durumlari yok.Fejsa zu fb
Ama sağlam yedek işte. Şener alinacaksa Marianoyu yollamak orayı zayıflatır. Douglas veya başka biri gelsin.Son bir kaç sayfadır mariano nago tartışılmış.
Şahsi fikrim zaten alınacaksa linnese sağlam bir yedek alınsın.
Reis artık 11 i hak ediyor.oyle uçan kaçan bek oyuncusu da yok zaten.olanda çok para
[B]Sporcope[/B] @[B]sporcope[/B] 3 dk.3 dakika önce
Daha fazla
FLAŞ | Vedat Muriqi, Şampiyonlar Ligi’nde formak giymek istediği için Galatasaray’ı tercih etti. Transfer bitmek üzere. Fenerbahçe ve Toulouse devreden çıktı. (@ahmetselimkul)
Belli oldu bu transfer döneminin gidişatı
YA HAYIR YA HAYIR YA BU KADAR SALAK OLMAYALIM LÜTFEN OLMASIN BU.
[B]Sporcope[/B] @[B]sporcope[/B] 3 dk.3 dakika önce
Daha fazla
FLAŞ | Vedat Muriqi, Şampiyonlar Ligi’nde formak giymek istediği için Galatasaray’ı tercih etti. Transfer bitmek üzere. Fenerbahçe ve Toulouse devreden çıktı. (@ahmetselimkul)
YA HAYIR YA HAYIR YA BU KADAR SALAK OLMAYALIM LÜTFEN OLMASIN BU.