Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yurtdışında alamayacağımız yerlileri yazalım

Cengiz, Merih, Okay, Çağlar, Ozan, Mesut, Zeki vb.

Düşük de olsa ihtimali olanlar

Kaan, Cenk

Alınabilecekler

Enes, Emre, Kenan, Mert vb.

Yurt içinden de alamayacağımız

Abdülkadir, Yusuf, Dorukhan vb.

İyi iyi alsınlar,fenere sistem,takim oyuncusu (su anki halleri ile) yaramaz cunku 42 yillik hayatimin herhalde 30 yilinda ciddi olarak futbol takip ediyorum bunlarin sistemli oynadigini pek hatirlamam hep yildizlar alarak basariya gitmislerdir. Fejsa Benfica gibi makine duzeni takimlarda is yapar tabi ama bireysel patlama yapabilecek bir futbolcu degil bana gore. Bunlara Appiah,Alex,Ortega,Lugano vs lazim onlari da alacak durumlari yok.

Fejsa işleyen bir takımda işleyen bir parça olabilecek bir adam. Öyle uçup kaçan öne çıkan birisi değil.

Umarım bol bol para gömerler.

sent via GSC

Benfica'dan 700k maaş alan adama bakalım kaç milyon gömecekler

Son bir kaç sayfadır mariano nago tartışılmış.

Şahsi fikrim zaten alınacaksa linnese sağlam bir yedek alınsın.

Reis artık 11 i hak ediyor.oyle uçan kaçan bek oyuncusu da yok zaten.olanda çok para

Bizim gibi set hücumu yapan takımlar için olmazsa olmaz mevki beklerdir. Belki forvetten bile daha önemlidir. Bekleriniz pas oyununda iyi olup, oyunu çizgilere taşıyabildiği ölçüde rakibin savunmasını genişliğine açar ve yorarsınız. Mariano bu konuda ligin en iyisi. Aynı zamanda bu seneki set hücumlarımıza baktığınızda Mariano-Feghouli-Belhanda üçlüsüyle sağdan geldiğimizi görebilirsiniz. Eğer yabancı bir bek alınacaksa, ki ben elzem görmüyorum, Nagatomo satılıp yerine sol bek alınmalıdır ki soldan da bu tarz aksiyon üretebilelim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başakşehir maçının kavga olaylarını izliyorumda tribünler sahaya girsin de maç tatil olsun diye herşeyi yapmişlar sadece orhan ak 1 maç ceza çıkmış vallahi bu tff de ne adalet ne hukuk kalmış yazık türkiyeme

Yerli oyuncu transferinde rüştünü ispat etmemiş bir transfer yapılmasına karşıyım. Alt yaş gruplarının tamamında şampiyon olduk. Hala Bu grubun içinde A takım rotasyonuna girebilecek kalitede oyuncumuz yoksa altyapıyı komple kapatalım.

Dolayısıyla dışarıdan alınacak İlk Türk oyuncu uluslararası maç tecrübesi olan belli bir olgunluğa sahip bir profil olmalı.

Bu aynı zamanda altyapıdaki oyuncunun motivasyonu için de çok önemli. Sen gidip 19-22 bandında genç oyuncuyu gurbetçilerden seçersen, altyapıdaki oyuncunun A takım hayalini yıkarsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fenerin net cezası nezaman açıklanacak beyler?

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk

2.5m+ömer+ahmet verip muriqi alınabilir yerli statüsü varsa iyi bir 2.forvet olur bir de tomane yi alırız
1. Forvet
Muriqi
Tomane

[B]Sporcope[/B]‏ @[B]sporcope[/B] 3 dk.3 dakika önce
Daha fazla
FLAŞ | Vedat Muriqi, Şampiyonlar Ligi’nde formak giymek istediği için Galatasaray’ı tercih etti. Transfer bitmek üzere. Fenerbahçe ve Toulouse devreden çıktı. (@ahmetselimkul)

YA HAYIR YA HAYIR YA BU KADAR SALAK OLMAYALIM LÜTFEN OLMASIN BU.

Mitroğlu yerine geliyor sanırım , ben beğeniyorum ama ikinci forvet olarak yetersiz umarım fahiş bir rakam ödemeyiz.

Onu geçtim kiralık olarak daha iyisini getirebiliriz ikinci forvet pozisyonuna.

Hemde FFP kısıtlamasında 2.5 2.5 yani.

Arkadaşlar Muriqi nasıl yerli statüsünde. Benim bildiğim yabancı sayılıyor. Konuya hakim olan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt