Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uyruk yazıyor orda. Eren İsviçre doğumlu , özvatandaşlığının burda olma imkanı yok ki.

Özden kastım köken. Vedat TC vatandaşlığını sonradan almış orada TC yazmaması abes değil o yüzden, orada yazmak zorunda da değil ki zaten TFF sitesi bu konuda yetersiz, oyuncunun statü bilgisine kadar yazmaları gerekiyor normal şartlarda.

Murice zamaninda twitterdan birisi sormustu turk statusunde misin diye o da cevap vermisti o twiti bulmak lazim

Aslında sana daha ilk mesaj ile açıkladım nedenini ama diyorum ya ön yargı. Bahsi geçen adamı bir çok kişi tanıyor, çalıştığı kurumu ve mesleğini biliyor. En önemlisi adama olan güven daha önce paylaştığı bu tür bilgilere dayanıyor.
sen nasil bukadar sabirli olabildin ne yiyip ne iciyorsun. onceden sinirlenirdin. hanim mi seni mum etti be abi uzuldum:asd:

fb aranguiz haberi gördüm 8mye bırakacaklarmış hemen atlamak lazım savanieri falan top diye oynar

Orta saha komple degismedi guzel oyun falan beklemeyin.

Donk
Fernando

Ne skorer, ne uretken.

Lig bir şekilde gidiyor fakat her sezon yeni başlangıç güvenmemek lazım
Avrupada tempolar yetmiyor maalesef
Traore-Bennacer gibi bir iki isim alıp Mata, babel gibide boşta bir iki adama sulanmak lazım
Ama kim satılacak
Diagne,Belhanda,Fernando belki beklere teklif gelirse satılabilir
3-4 takviye ile ligde gidilebilir ama Avrupa işte?

Belhanda eğer gitmezse 8 numara olarak kullanılmalı kesinlikle üst düzey avrupalı bir 10 numara alınmalı. Orta saha rotasyonuna da trabzondaki abdülkadirlerden birini bağlayabilsek efsane olur genç maaşı ucuz yerli daha ne olsun bonservisleri için 7-10m arası ödenebilir.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim forvet rotasyonu böyle olmalı

Balotelli
Umut bozok
Muhammet Demir

Yedekleri yerli forvet yapıp diğer mevkilerde kullanmalıyız yabancı hakkını

Bu arada şu ihtimal de var, bu adam Arnavutluk doğumlu üstüne Kosova Milli takımı için Kosova vatandaşlığı da alındı diye TC vatandaşlığının düşme durumu oluştuysa bilemiyorum.

Avrupa’da mücadele edebilmek istiyorsak çok güçlü ortasahaya sahip olmamız gerek.Umarım önceliği oraya veririz.

Selçuk İnan 2.9 Milyon Euro ücretini 1.5’a indirecek ve yeni sözleşme imzalanacak. TL ile 9.7 Milyon TL ediyor. (Milliyet)

yuh arkadaş ya

Selçuk İnan artık futbolu bırakmış, dip yapmış bir adam. Rotasyonun rotasyonu konumunda benim gözümde. yedek kulübesinde adam olsa bu sene de çoğu maçta giremezdi oyuna.

böyle bir adamla, vefa dersin 1 yıl daha imzalar sonra jübile yaptırırsın. ve bu son seneye de maç başı ücret verirsin.

garip yaw. 1.5 milyon ne demek. bunların eurodan haberleri var mı acb.

yav bunların bu kadar sokağa atılacak parası varsa her ay birimizin borçlarını kapatsınlar
selçuğa 1,5 milyon ne

Muriqi için bir de şöyle bakmak gerek bu adam ligin ilk yarısı 8 hafta üst üste gol atamadı okan buruğun ofansif futbolu Umar Nakoulma Aatıf Boldrin gibi topçular arkasına geldikten sonra çok atan çok yiyen geniş alanlar bulabileceği bir oyunda bir dönemlik patlama yaptı. Mitroglou kariyerinde bir çok kez 15+ gol atmış sol ayaklı bir oyuncu elimizde total maaliyeti 2.6m olacak seneye hiiç mi hiç gerek yok muriqiye ha fener istiyosa fiyat yükseltelim başka gerek yok. Mitro>Muriqi.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

wesley moraesi bir kaç ingiliz ve italyan kulüp istiyor

en az 15-20 milyon avroya satilir heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt