Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Charles Aranguiz mi? Leverkusende sözlesmesini uzatmayi geri güney amerikaya dönmeyi istiyormus. Leverkusende satmayi istemiyor diye 2020e kadar tutmayi istiyorlamis

Muriqi iyi de yillik 2m avro gibi ahmakça bir maas verilmez umarim. Daha kendisini kanitlamasi lazim.

Fener Aranguiz'i en fazla kiralar, 8 milyon euro falan veremezler 30 yaşındaki adama.

Aranguiz artık çöpe çıktı. İlk geldiğinde yeni Vidal falan diyorlardı. Sakatlıktan başka bir şey yapamadı

Şu Dijonun 10 numarası Belhandanın kramponlarını taşır. Umarım yalan haberdir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fenere yakişir
Screenshot_20190531-144554.webp

Mario Balotelli ve Radamel Falcao haberleri aksada biraz heyecan olsa

Aranguizi 13 milyona almislardi. Ilk sezonunda sakatliktan sonra iyi dönmüstü ve 2.sezonu biraz kötüydü. Son 2 sezon adam Leverkusenin en iyi 6/8 No larindan biriydi.

Zaten hem taraftar hem yönetim onu 1 sene daha tutarsak ve bedavaya yollarsak 7-8 milyona satmaktan daha mantiklidir diye düsünüyor. O kadar katki saliyor yani takima.

Kesinlikle direkt as takıma monte edilmesi gereken yerli kaliteli isimler lazım bir tane olsa dahi elimiz rahatlar iki tane olursa muazzam olur.

Birisi kesinlikle ihtiyaç da varken Fernando'yu 5-6 MN € gibi bir fiyata elden çıkarıp Okay'ı almak.

Diğeri kim olur ne olur bilmiyorum.

son noktayı koyuyorum vedat muriq yabancı statüsünd artık sormayın gözünüzü seveyim..

tek tek maçlarına baktım hep 11 artı vedat olacak şekilde kurmuşlar 21 kişilik kadroyu.. toplam yabancı sayıları da da vedatla birlikte 14 oluyor.. Bu kadar olasılık da tesadüf olamaz heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt