Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D76FyaOW4AI5tBs

Nantes'in 2017'de portekiz'in Estoril takimindan aldigi oyuncu Sevilla'ya transfer oldu. Ustelik Porto'nun B takiminda oynamisligi var.

Ama bizim cok bilmis taraftarlarimiza gore "Iyi oyuncu olsa Benfica veya Porto alirdi"

Hakan Ç
Tetteh
Falcao
Babel

H.O.
______

Galatasaray'dan 25 milyon euro'luk karar! Hakan Çalhanoğlu ve Diagne... Son dakika transfer haberleri...

Galatasaray bu sezon Avrupa'ya damga vurmak istiyor. Geçen sezon "Neden olmasın" diyerek Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu hedef gösteren teknik direktör Fatih Terim, özellikle hücum hattındaki eksiklik sebebiyle hayal kırıklığına uğramıştı. Bu kez işi sağlama almak isteyen yönetimden 25 milyon euro'luk bir karar geldi

A Spor yorumcusu Nevzat Dindar, Transfer Hattı programında adı Galatasaray ile anılan Mario Balotelli ile ilgili "Galatasaray yönetiminde Balotelli'nin konuşulduğunu biliyorum. Hatta pazartesi günü Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay ile birlikte iftar masasındaydım. Masada Balotelli esprisi yapıldı. Balotelli iş yapar ancak sansasyonel hayatı, skandalları ve saha içindeki tavırları soru işareti olarak duruyor." ifadelerini kullandı.

b951866af5cf3f0f3b940078df16a03c.jpg

Kur şoyle bir kadro arka taraf degismese de Turkiyede sampiyon olup CL ye gideriz, 40 milyon euro ayak basti parasini cebe indiririz.

Zaten ffp varken ve 4. torba takimiyken nereye gidecegiz euro olmus 7 tl iken ?

‐‐---------------- Balotelli-------------

Onyekuru--------Talisca----------Feghouli

Gerisi ayni kalsin gerekirse. Yani onyeyi tekrar kirala, balotellinin çakmasını yolla gercegini al, çakma 10 numara arabi yolla çinlileri ikna et Taliscayi kirala, arkana yaslan. Cok istiyorsan yerli al bir kac tane yesillik olsun diye, olsun bitsin transfer sezonu. Bu yukaridaki 4 lu zaten 23. Sampiyonlugu alip gelecektir.

Ekin kardesim bunu yazmissin, benim kaynagimla bagim cok kuvvetli; kaynagim da ykda oldugu surece haberlerim devam, ama sadece sevdigim insanlara ozelden yazacagim. Onlar paylasirsa onlara da aktarimi kesecegim. Bu sene icin de Murat Durmaz'a onden kucuk bilgiler verdim ve paylasmadi sag olsun. Donem sonu yine yazarsiniz burada bos bos.
bir paragraf yazı yazmıssın icinde duyum yok
masal anlatma duyum ver

Arkadaşlar bir sorum olacak ancak ayak üstü cevaplanacak bir konu değil daha sonra uzun uzadıya konusulmali.

Biz geçen sezon Şampiyonlar Liginin en kolay grubundan neden çıkamadık? Sonrasında Benfica'yı neden eleyemedik? Nerede yanlış yaptık? Sistemde mi sorundu yoksa oyuncularda mıydı? Oyuncu yetersizliği iseydi nedeni hangi oyunculardı?

Buradan şuraya gelmek istiyorum Şampiyonlar Ligi'nde bu sefer başarılı olmak için hangi oyuncuları degistirmemiz gerekir?
uzerinden epey zaman gecmis ama soyleyeyim orta saha bizim tamamiyle yetersiz, bekler yetersiz keza nagatomoyu mal ettiler. Forvetimiz yetersiz.

Onyekuru uzerinden ilerlemeye calisan bir takimiz forvetin yokken 10 numaran cikip surpriz yapacak. Belki airpods kafali oyuncumuz tum sezon bizimle olsa belki gruplardan cikardik o da belki cok buyuk firsatlari kacirdik maclarda. Sonra defans hattimiz yine kotuydu.

Ne bekliyoruz ki.
Şu yeni takim o gruptan cikardi bak. Zorlaya zorlaya cikardi belki 1 puanla kaybederdik ama grupta teror estirirdik.

Gelecek sene o kadar şanslı olmayacağız o sebeple para eden feghouli dahil hepsini hrdiye paketi yapip sistem oyunculari kadromuza katmamiz gerekiyor her sene feghouli, sneijder falan bulamayiz seneyi kurtaracak. 2015ten beri birileri ciksin ligi kurtarsin diye bakiyoruz, hangi sezon dedik aha şampiyonuz oglum bu sene diye ha tudorlu takimin ilk haftalarinda demistik dogru 5 senede 1 kere o da ekim sonuna kadar sonra umutsuzluk.
Yani yillardir oyuncu tercihlerimiz hatali ş ara transferde dogru isler yapildi onda da bir manyak denk geldi nazar boncugu olsun.

Teknik heyet yardimci hocalari once teknik yabancilar ile degisecek. umit hasan falan fedai olarak hocanin yaninda yer alsin sorun degil ama once iki saglam yardimci. Pesine kadroda para eden belirli yasin ustu kim varsa para kazanma ve ocak doneminde yapilan dogrular yapildi mi 2 seneye ya çeyrek ya uefa finali emin olun

Kur şoyle bir kadro arka taraf degismese de Turkiyede sampiyon olup CL ye gideriz, 40 milyon euro ayak basti parasini cebe indiririz.

Gerisi ayni kalsin gerekirse. Yani onyeyi tekrar kirala, balotellinin çakmasını yolla gercegini al, çakma 10 numara arabi yolla çinlileri ikna et Taliscayi kirala, arkana yaslan. Cok istiyorsan yerli al bir kac tane yesillik olsun diye, olsun bitsin transfer sezonu. Bu yukaridaki 4 lu zaten 23. Sampiyonlugu alip gelecektir.
Haci herseyi gectim taliscayi kiralamaya paramiz yetmez o derece diyeyim onun yerine git bruma onyekurunun bonservisini al bir miktar kar edersin.

Oyuncunun yillik maasi 10 milyon bunu karsilamadan cebinede imza parasi koymadan getiremezsin

Yok. Bizimkiler illaki ağustosun son haftasını bekleyip eline yüzüne bulaştırır. Ffp konusunda yönetim çalışkan, ama aldıkları başarılar bile henüz Dursun kekosunun kurduğu kadro ile. Kadro mühendisliği konusunda bu yönetime hiç güvenmiyorum.

Taliscanin takimida keske biri gelsede bizim en skorer adamimizi kiralasa diyordur.

Bu Muriç i çapsız medya iyice Ronalda yaptı. Bizimkilerde hemen zıpladı oltaya tabi. Hemde yabancı statüsünde. Valla kırmızı vermeye değmez

Galatasaray, Vedat Muriqi için teklifini sundu ve Çaykur Rizespor'un yanıtını bekliyor. Muriqi'nin de ilk tercihi Galatasaray. (A Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt