Ersin Uslu
Kırmızı Üye
- 18 Ağustos 2011
- 2.015
- 1.071
- 1.413
kıskançlıktan geberen kuşlarda bonus olur
2019-20 sezonu kudurtucu mod açıldı.D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kıskançlıktan geberen kuşlarda bonus olur
2019-20 sezonu kudurtucu mod açıldı.O duyumu yazan Beşiktaşlı.Hem Muğdat bizim futbolcumuz değil.Bonservissiz alırlardı..Galatasaray
Bernard Mensah + Deniz Turuç için paket teklif 10 ML € + Muğdat+ Ahmet Çalık
![]()
Hocam sadece merakımdan soruyorum James diye bahsedilen şahıs Lebron James dimi çünkü o daha ihtimal dahilinde.Higuan geldiginde altinda oynayan Eleke veya Vedat sorun etmez.
James ve Higuan iyi anlasacaklardir.
james imkansız bence he olurda gelirse eminim.en az 10 yüz üye çok para ya bu adama bu kadar para verilir mi diye bok atarHiguan geldiginde altinda oynayan Eleke veya Vedat sorun etmez.
Kuzen, Kolombiya'nin maestrosu James Rodriguez. Hislerim ugrastigimizi soyluyor.Hocam sadece merakımdan soruyorum James diye bahsedilen şahıs Lebron James dimi çünkü o daha ihtimal dahilinde.
Guzel tespitHiguan geldiginde altinda oynayan Eleke veya Vedat sorun etmez.
Kaptan, Brugge'da oynayan Wesley var. Izledin mi hic?Ne Higuain'i ya billur mu geçiyonuz
yavusak menajeri attı haberi ortaya rengimVedat Muriç haberini kim attı ortaya, küfür mü edelim
Ben sinirlenmedim. Hala da sinirli degilim. Neden hep ortaligi karistirdigimi dusunuyorsun bilmiyorum. Ben buraya fikirlerimi yazmaya geliyorum. Iyi bakarsan ben o yorumu yazdigim andan Hemen sonra baska birisi son dakika haberi gecti. Icime dogmus yazmisim. Belki adima yakisir bir harekette bulunmusum.Senden cok daha muhim bir insan olduguma inanmaya devam edecegim. Kisi evreni kurarken kendisi disinda birine kendisi kadar onem atfetmemelidir zaten.
Bu kadar sinirlenilecek bir sey yoktu ortada. Zaten ben ciddi yazdigini ima etmemistim, ortaligi karistirmaya yonelik (i.e. mikserlik) yazdigini ima etmistim. Her neyse aradaki farki anlamak isine gelmeyecektir zaten
Çok dengesiz bir transfer dönemi geçiyor ya bir taraf higuain, falcao, james diğer taraf şener, töre, muriçKuzen, Kolombiya'nin maestrosu James Rodriguez. Hislerim ugrastigimizi soyluyor.
İzlemedim de EPLye gidecek deniliyordu.Kaptan, Brugge'da oynayan Wesley var. Izledin mi hic?
vedat muric yerliHâlâ vedat haberleri dolasiyor adam yerli statüsünde bile değilmiş şaka mi yapıyor bu medya ya
valla açıkçası ben yıldız bir forvet ve Hakan calhanoglu transferine kesin gözüyle bakıyorum. Bu falcao mu olur balotelli mi olur hic umrumda degil. Ama kesin yıldız bir forvet alacaz benceÇok dengesiz bir transfer dönemi geçiyor ya bir taraf higuain, falcao, james diğer taraf şener, töre, muriç![]()