Sarp Ekin
10 Numara!
- 20 Ağustos 2013
- 13.894
- 4.335
- 1.198
Gelecegine kimse inanmadigi icindirIsin garip yani kimse gelip Higuain'in bizde is yapmayacagini iddia etmedi 3 saattir ismi dolasmasina ragmen... ben ilk defa boyle bir sey goruyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecegine kimse inanmadigi icindirIsin garip yani kimse gelip Higuain'in bizde is yapmayacagini iddia etmedi 3 saattir ismi dolasmasina ragmen... ben ilk defa boyle bir sey goruyorum
3 oyuncuyada methiyeler düzülüyo keşke gelse diye
krunic
bennacer
traore
bu 3üde empolide adamlar küme düştü
kadronun geri kalanı mı full çöp anlamadım
Santrafor ve kanat oyuncusu yok ve savunmada oynayan adamların üçü 35 yaş üstü3 oyuncuyada methiyeler düzülüyo keşke gelse diye
krunic
bennacer
traore
3 oyuncuyada methiyeler düzülüyo keşke gelse diye
krunic
bennacer
traore
kusura bakmasin ama bu kadroyu hangi beyinsiz yaptiysa fifa(pes) ile karistirmis gercek hayati. bu kadar yas ortalamasi yüksek bir 11le maca mi cikilir? hepsi de sakatlanmaya meyilli yüksek maliyetli oyuncular. bizim hedefimiz marcao ve luyindama gibi oyuncular olmali. olursa 1 veya 2 baba oyuncu alinabilir anca.alt kerhane üst minare tam domfluk kadro
Herif ilk yılında PL'yi 3. bitirdi ve UEFA'yı aldı ama hala taraftar gözünde kabul görmüyor. Hakikaten çok mal bir kulüp. Mou'yu kışkırtmalarından bile nasıl -IQ bir taraftarları olduğu belli zaten.manyak Chelsea Sarriyi Juveye verecekmis
Sarri'den iyisini nereden bulup getirecekler cok merak ediyorum. Mevcut kadro kalitesiyle ligde 3.olmasi basari sayilir bence. Avrupa Ligi'ni öyle veya böyle kazanmis. Kaybettikleri 2 finali de City'e karsi kaybettiler. Biri penaltiya kaldi hatta. FA Cup'ta ise ManU'dan 2 kafa golü yiyip elendiler, finale kalsalardi bile City yine birakmazdi, kadro kaliteleri ortada. 150 milyon euro'ya 3 oyuncu aldilar, kadro cok degismedi. Ne beklediler? Hazard disinda 10 golün üstünü bulan hücumcu yok.Herif ilk yılında PL'yi 3. bitirdi ve UEFA'yı aldı ama hala taraftar gözünde kabul görmüyor. Hakikaten çok mal bir kulüp. Mou'yu kışkırtmalarından bile nasıl -IQ bir taraftarları olduğu belli zaten.
Oyuncu grubuna diyecek bir şey yok zaten. Yedikleri kaçıncı TD bu. Manu da Chelsea de içerideki çıban başlarını def etmediği sürece iflah olmazlar.
Chelsea Sarri yerine kadın takımlarını çalıştıran hanımefendiyi başa getirebilirmiş diye bi haber vardı. Bence mantıklı. Bu kadar entrikanın döndüğü bir ortamda anca bir kadın hayatta kalır.