Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler nöbet boşuna açıldı. Bayramdan sonraki hafta açılması lazımdı. Millet boşuna burada takılıyor. Herkes tatilde kafasını dinliyor. Çıkan haberlerin çoğu asparagas.

Şu an için ilk yoklama Taylan için olacak gibi duruyor. Ben istemiyorum ama top ayağına yakışmıyor herif beğenemedim bir türlü. Onun dışında listeler hazır daha önceden görüşülen oyuncular var ama şu önümüzdeki 1 hafta bir şey olmaz gibi duruyor.
Yaşadığın muhiti yazar mısın

Şu hücum sistemiyle UEFA Winner. Hemfikir miyiz? Çok paraya mal olacağını da düşünmüyorum...

Feghouli - Ben Arfa - Konoplyanka
--------------Balotelli------------------

47577

Fenerin kabız gol atmayı unutmuş, defans yapamayan sistemlerinde şener kötü göründü, adam tam hücum beki, Emre Taşdemir i beğendiğimiz maçlar oldu, şener ondan kat kat iyi bek, bu kadar gömmeyin,bence Douglas'ı da alacaklar yanında Linnes sol bek olacak

Bu sezondan sonra,yabancı sınırı 2 şer 2 şer düşücek muhtemelen,önlemimizi almamız lazım uygun yerlilerle.
14-12-10-8 olucak dedikoduları var.

Öğrendiğim bilgiye göre JİMMY DURMAZ adındaki çöp ile de anlaşmışız

Yanlış transferler

Ulan scout transferleri yapın mal mısınız

Sol bek olarak omer bayrama dehleyip, Istanbulspordan Duhan aksuyu alak

[B]Club Regista[/B]‏ @[B]ClubRegista[/B] 16 dk.16 dakika önce
Daha fazla
Kadrodaki yerli oyuncu sayısını arttırmak isteyen Galatasaray'ın Toulouse ile sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki Jimmy Durmaz ile anlaştığı iddia ediliyor. İsveç vatandaşı olan Durmaz, aynı zamanda Türk pasaportu da taşıyor. (Sabah)

30 yaşında. Yerli. Çok yanlış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt