Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tumblr_m3r7y2t2rv1qfxktpo1_1280.jpg

Maicon'u 1.5 yilligina kiraladik ama gizli bir satin alma anlasmasi yapilmistir diye düsünüyorum. Yoksa öyle 1,7 milyona verilecek adam degil Maicon.

4-5 civari Araplar bu yaz verip tapusunu komple alirsa sasirmam. Son maclarin hepsinde ilk 11 oynamis Maicon. Bu parayla da Luyindama'nin 5 milyonunun büyük bölümünü ödemis oluruz.

Diagne en az 16 milyona satilir. Belhanda 11-12'ye satilir.

Nagatomo,Marcao,Luyindama,Belhanda,Muslera,Feghouli Fatih hoca bu isimleri ilk 11e yazmış arkadaşlar kalanlara bakacağız

Maicon'u 1.5 yilligina kiraladik ama gizli bir satin alma anlasmasi yapilmistir diye düsünüyorum. Yoksa öyle 1,7 milyona verilecek adam degil Maicon.

4-5 civari Araplar bu yaz verip tapusunu komple alirsa sasirmam. Son maclarin hepsinde ilk 11 oynamis Maicon. Bu parayla da Luyindama'nin 5 milyonunun büyük bölümünü ödemis oluruz.

Diagne en az 16 milyona satilir. Belhanda 11-12'ye satilir.

Gizli kiralanma maddesini Ffp'den kacmak icin Avrupa kulupleri uyguluyor.Araplar niye boyle bir sey yapsin?

belhanda kalmamalı yanına 2 değil 12 çakı gibi orta saha koysaniz bu adam yine o takımı bozar ben sevmiyorum sevenlere saygı duyarım nokta was here.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt