Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kulübün parasını takipçi satın almak için kullanmasınlar
1598264943837.png

Mevzu Marcao'nun futbolcu olarak ne kadar ettiği değil. Elbette bir oyuncunun değerini belirleyen etmenler olarak halihazırdaki seviyesi, yaşı, potansiyeli, oyuncu profili olarak alternatifinin ne ölçüde bulunduğu ve hatta passaportu bile sayılabilir.

Lakin gözden kaçan çok önemli başka etmenler de var. En başta da mevcut yönetimin oyuncu pazarlayabilme ve alıcılarla pazarlık yapabilme konularındaki rezilliği.

Bu yönetim lig tarihine geçmiş Diagne'yi satamadı.
Oynadığı ligin en iyi stoperi olup takımıyla şampiyon olduğu halde, taraftarı tarafından çok sevildiği halde ve takımı liderin 6 puan gerisinde olup liderle oynacakları halde Maicon'dan nerdeyse beş kuruş alamadılar.

O yüzden Marcao için 20 filan alamayız, geçin o işi. İyi bir yönetim olsa başımızda, pek tabii mümkündü. Ama bunlar 15'e bile satamazlar.

Oynadığı ligin gerçeklerini filan hesaba katmıyorum bile.
Marcao Fransa'da oynasa en az 30 milyona okuturlardı. Ama Fransa'da değil, anamızın liginde oynuyor. Bu gerçegi de idrak etmenizi öneririm. Sonra saçma beklentilere girip sinirleniyorsunuz.

Son düzenleme:
Marcao gibi bir stoper 5-10 sene once pek para etmezdi şimdi takımlar sirf ayağı iyi diye bekleri orta sahaları stopere devsiriyorlar bizim elimizde hazır olmuşu var 20den aşağı bırakan geri zekalidir.. Koca Chelsea Cristensen gibi vasat bir adamı sırf ayağı iyi diye oynatiyor..

Marcao satılırsa belli ki en az 3-4 potansiyelli genç alınacak. Satılması daha iyi olur 15-20 civarı fiyata

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt