Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• 1598265881901.webp
    1598265881901.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 49
En son hangi stoper 20 kağıda gitti böyle alt liglerden ilk 6 lige?
Bizim ligde de 20 milyonluk satışlar normal hale geldi. Vedat, Elif, Ndiaye, Yusuf Yazıcı... 20 bandına ulaştık artık. Uğurcan'ı da muhtemelen o civarına itelerler bu sene.
Daha 2 sene öncesine kadar bizim ligimiz için 15 milyonluk satışlar hayal deniyordu mesela.
İş pazarlayabilmekte bitiyor. Marcao TS'de olsa en az 17-18'e okuturlar. Kamyonla da bonus koyarlar.

Knk ben 11 oyuncusu olarak gormuyorum ama herkes 11 e yaziyor sonu emre akbaba gibi olmaz ins
Valla emre de iki agir sakatlik yasamasaydi ilk 11 de oynayacak potansiyeli vardi. Adam bi ayagini bi bacagini kirdi. Son haftalarda en iyi oynayan oydu ritim bularak

Salzburgdan 19 milyona Fransaya gitmis.

Leverkusen bunu 17,5 milyona Yunanistandan almisti.

20 milyon banada ucuk geliyor, 15e falan giderse sevinelim ve yeni stoper arayalim.

Lan boş yapmayı bırakın da cevap verin.

Siz foruma 20ye gitmeli yazdınız diye oyunculara 20 teklif etmiyorlar ki stoper en az para eden mevkidir.
Stoper en az gelir olan dönem gecti. Son senelere bak bi. Hele gecen hafta ake 40 mioya gitti mesela
Retsos yunanlaedan 18 e gitti mesela

Valla emre de iki agir sakatlik yasamasaydi ilk 11 de oynayacak potansiyeli vardi. Adam bi ayagini bi bacagini kirdi. Son haftalarda en iyi oynayan oydu ritim bularak

Gs topcusu degil ya
Vucut dengesi bozuk first touch asiri kotu
Emre 4411 yada 442 de ilerde oynarsa oynar diger turlu hep zarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt