Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Keramettin'in dediği doğru fakat Marcao'nun etmesi lazım abi 20-25 falan şu piyasada.
Günden güne inanılmaz sayılar konuşulmaya başlandı.

Bizim ligde de 20 milyonluk satışlar normal hale geldi. Vedat, Elif, Ndiaye, Yusuf Yazıcı... 20 bandına ulaştık artık. Uğurcan'ı da muhtemelen o civarına itelerler bu sene.
Daha 2 sene öncesine kadar bizim ligimiz için 15 milyonluk satışlar hayal deniyordu mesela.
İş pazarlayabilmekte bitiyor. Marcao TS'de olsa en az 17-18'e okuturlar. Kamyonla da bonus koyarlar.
O 4 futbolcunun hepsi kazık.

Lille yemezdi o kazığı da Pepe ile Leao'dan hayvan gibi para gelince dert etmediler.

Üstüne Marcao stoper.

Bence satılacaksa Marcao 10-12 arası fiyata satılır; 15 + veren çıkacağını sanmıyorum...
Yerine sol stoper bulmak kolay değil ama var tabi Cabezas dışında da bulunabilir.

Benim gozumde de 30luk degeri var ama teklif ne gelirse degeri o dur
Ligin rekoru cenkte cenki gecebilir belki ama yine sanmiyotum 30 vereceklerini
EPL takımına kitleme şansımız olursa 30 olabilir ya ümitliyim ondan. Diğer ülkelerden veren çıkmaz.

marcao iyi takımda daha iyi oynar

lyonun stoperi marçalı gördük. marcao o adamdan kat kat iyi topçu. ben alırdım lyonun yerinde olsam. yıllar boyu giyerdi formayı 24 yaşında daha

Marcao'nun paylaştığı foto için

abisinin ölüm yıldönümü filan gibi bir şeyler deniliyor twitterda

Hemen 20-25 milyon euroluk satış hayalleri kurmayın yani

Gunaydin marcaoya 15 veren varsa gidebilir, daha azina gidemez konu tartismaya kapali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt