- 27 Aralık 2008
- 21.858
- 1.447
- 1.983
Lan boş yapmayı bırakın da cevap verin.
Siz foruma 20ye gitmeli yazdınız diye oyunculara 20 teklif etmiyorlar ki stoper en az para eden mevkidir.
Akanjiiiii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz foruma 20ye gitmeli yazdınız diye oyunculara 20 teklif etmiyorlar ki stoper en az para eden mevkidir.
Luyindamanın 30 potansiyeli var fiziğinden dolayı.Marcao 9-12
Luyindama 16-22
Daha fazlasi hayal
O 4 futbolcunun hepsi kazık.Bizim ligde de 20 milyonluk satışlar normal hale geldi. Vedat, Elif, Ndiaye, Yusuf Yazıcı... 20 bandına ulaştık artık. Uğurcan'ı da muhtemelen o civarına itelerler bu sene.
Daha 2 sene öncesine kadar bizim ligimiz için 15 milyonluk satışlar hayal deniyordu mesela.
İş pazarlayabilmekte bitiyor. Marcao TS'de olsa en az 17-18'e okuturlar. Kamyonla da bonus koyarlar.
Belhanda veya Babel gitmezse eninde sonunda Marcao satılır.Ne bu Marcao tantanası ya?
1 foto paylaştı diye sattınız adamı. Hiç bir haber felan da yok.
Kafayı mı yediniz naptınız.
Luyindamanın 30 potansiyeli var fiziğinden dolayı.
Marcao için 20 üstü imkansız.
EPL takımına kitleme şansımız olursa 30 olabilir ya ümitliyim ondan. Diğer ülkelerden veren çıkmaz.Benim gozumde de 30luk degeri var ama teklif ne gelirse degeri o dur
Ligin rekoru cenkte cenki gecebilir belki ama yine sanmiyotum 30 vereceklerini
Akanji güzel örnek.
Davinsonu saymayalım orası Ajax.
Dragovic için de fikrimi söyledim aldıkları bedel yüksekti zaten; ondan normal 20 kağıt.
Garay galiba Otamendi 50ye gitti diye alınmıştı, o tarz bir şey yakalamak bize nasip olmuyor.Garay Zenit <> Valencia
Walter Samuel Boca <> Roma
Caleta-Car RB Salzburg <> Marsilya (€19m)
Başkada yok
EPL takımına kitleme şansımız olursa 30 olabilir ya ümitliyim ondan. Diğer ülkelerden veren çıkmaz.
Evet öyle bir mallık da söz konusu, adamın 20 ay sözleşmesi kaldı ve hala uzatılmadı. Neden 3 sene imzaladıysak zaten.Ins bakalim
Sozlesme uzatilmasa yarisina fit olurz :d