Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.321
- 3.412
- 2.223
Kondisyoner geldi.mi geriden geliyorum?
Geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kondisyoner geldi.mi geriden geliyorum?
Daha onyekuruya falan cokmeye calisirlarfbjk bizim eskileri toplamaya devam ediyor
helal aynen devam başarının sırrını bulmuşsunuz
Geldi en son havalimanında birinin gelip onu almasını bekliyorduKondisyoner geldi.mi geriden geliyorum?
Ulan ne değişik değişik oyuncular piyasaya çıkıyor değil bir dakika maçlarını izlemek hiçbirinın adını daha önce hic duymadımMarcel Zylla
Yav ayranımız yok içmeye tahtarevanla gidiyoz topçu almaya. Paran yok benficadan topçu almaya çalışıpn nasıl bi çelişkdirbahsi geçen gabriel ortasahada hem tutucu hem oyun yönlendirici çok iyi topçu. almamıza imkan vermiyorum. ama eger bi şey olur gelirse müthiş olur.
fm profilini de atim
Ekli dosyayı görüntüle 89973
benfica ile aramız fena değildir rtaş hep karsılasırız zatenYav ayranımız yok içmeye tahtarevanla gidiyoz topçu almaya. Paran yok benficadan topçu almaya çalışıpn nasıl bi çelişkdir![]()
Buda saçma ya bu senenin limiti çıkmış iyi bankalar birliğinden başka gelsin öbur taraftan başka gelsin 300 milyon euroluk bütçe çıksın. Sadece oyuncu satisi ile ortaya çıkacak boslukla yapılması gerekir. Sıçmışlar üzerine de sıvamışlar.-3 puan ceza alırlarsa limitlere uymadıkları için alırlar, limitlere uymamışlarsa TFF hiçbir transferine lisans çıkarmaz. Yani -3 ile kurtaramıyorsun o işten.
Yapacakları tek şey bankalar birliği anlaşması yapmak, yoksa transferlere lisans çıkması mümkün görünmüyor
Mhyyi salla şu 3ü olsaydı tamamdıHaldun Domaç: “Fatih Terim, Mert Hakan, Kaan Ayhan, Kamil Jozwiak, Moder’i istiyordu. Bu oyuncuların bir kaçını Yönetim kendi kaçırdı. Fatih Terim yanlış planlama mı yaptı? Hayır. Yönetim elinde ki oyuncuları alamadı. Hoca bu şartlarda bile ligin üstünde bir takım kuracaktı.“
![]()
Maciej Żurawski - Spielerprofil 26/27
Maciej Żurawski, 25, aus Polen ➤ Sandecja Nowy Sacz, seit 2025 ➤ Offensives Mittelfeld ➤ Marktwert: - ➤ * 22.12.2000 in Toruń, Polenwww.transfermarkt.de
bu mu yoksa
Haldun Domaç: “Fatih Terim, Mert Hakan, Kaan Ayhan, Kamil Jozwiak, Moder’i istiyordu. Bu oyuncuların bir kaçını Yönetim kendi kaçırdı. Fatih Terim yanlış planlama mı yaptı? Hayır. Yönetim elinde ki oyuncuları alamadı. Hoca bu şartlarda bile ligin üstünde bir takım kuracaktı.“
Bu piri ile sadece Elmanderli sezonda mi calistik?Hoca bununla milli takimda da calismismiydi ben mi yanlis biliyorumGeldi en son havalimanında birinin gelip onu almasını bekliyordu
Yes milli takımda da vardıBu piri ile sadece Elmanderli sezonda mi calistik?Hoca bununla milli takimda da calismismiydi ben mi yanlis biliyorum
Demek ki aslan hocam topçudan anlıyormuş, sorun transferi beceremeyenlerdeymişhoca gerçekten istediyse 10 numara listeymiş