Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-3 puan ceza alırlarsa limitlere uymadıkları için alırlar, limitlere uymamışlarsa TFF hiçbir transferine lisans çıkarmaz. Yani -3 ile kurtaramıyorsun o işten.

Yapacakları tek şey bankalar birliği anlaşması yapmak, yoksa transferlere lisans çıkması mümkün görünmüyor
Buda saçma ya bu senenin limiti çıkmış iyi bankalar birliğinden başka gelsin öbur taraftan başka gelsin 300 milyon euroluk bütçe çıksın. Sadece oyuncu satisi ile ortaya çıkacak boslukla yapılması gerekir. Sıçmışlar üzerine de sıvamışlar.

Haldun Domaç: “Fatih Terim, Mert Hakan, Kaan Ayhan, Kamil Jozwiak, Moder’i istiyordu. Bu oyuncuların bir kaçını Yönetim kendi kaçırdı. Fatih Terim yanlış planlama mı yaptı? Hayır. Yönetim elinde ki oyuncuları alamadı. Hoca bu şartlarda bile ligin üstünde bir takım kuracaktı.“

Haldun Domaç: “Fatih Terim, Mert Hakan, Kaan Ayhan, Kamil Jozwiak, Moder’i istiyordu. Bu oyuncuların bir kaçını Yönetim kendi kaçırdı. Fatih Terim yanlış planlama mı yaptı? Hayır. Yönetim elinde ki oyuncuları alamadı. Hoca bu şartlarda bile ligin üstünde bir takım kuracaktı.“
Mhyyi salla şu 3ü olsaydı tamamdı

hoca gerçekten istediyse 10 numara listeymiş

Hocanin istemesi ne kadar doğruysa, yonetimin kulüp menfaatlerini düşünmesi o kadar doğal. Keske transferin başında bu işin piri birileri olsa ama albayrak a kaldı gene transferler.

GSCimbom Mobile App

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt