Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haldun Domaç: “Fatih Terim, Mert Hakan, Kaan Ayhan, Kamil Jozwiak, Moder’i istiyordu. Bu oyuncuların bir kaçını Yönetim kendi kaçırdı. Fatih Terim yanlış planlama mı yaptı? Hayır. Yönetim elinde ki oyuncuları alamadı. Hoca bu şartlarda bile ligin üstünde bir takım kuracaktı.“
Mert Hakan değil de Kaan Ayhan'ı alamadığımız tam bir fiyasko 2 milyon euro para bulamadılar adamın serbest kalma bedelini ödemek için Mustafa Cengize'e Kaan Ayhan için sorulan soruya bir kelime dahi yorum yapmadan diğer soruya geçti düşüncem Kaan Ayhan'ın maaşı konusunda anlaşma sağlanamadı bizden 3 milyon Euro falan istemisse yıllık vermeyiz

Hocanin istemesi ne kadar doğruysa, yonetimin kulüp menfaatlerini düşünmesi o kadar doğal. Keske transferin başında bu işin piri birileri olsa ama albayrak a kaldı gene transferler.

GSCimbom Mobile App

Abi kulüp menfaati düşünen yönetim Falcao için senelik 7 Diagne icin 13 milyon verir mi ? 2 senedir taraftara işkence çektiriyorlar kim bilir hoca ne durumdadir.

EfzY41cWoAE5x7R

Mert Hakan değil de Kaan Ayhan'ı alamadığımız tam bir fiyasko 2 milyon euro para bulamadılar adamın serbest kalma bedelini ödemek için Mustafa Cengize'e Kaan Ayhan için sorulan soruya bir kelime dahi yorum yapmadan diğer soruya geçti düşüncem Kaan Ayhan'ın maaşı konusunda anlaşma sağlanamadı bizden 3 milyon Euro falan istemisse yıllık vermeyiz
Açıkça söyleseydi bu demeçleri içine atan ve en ufak aksilik te puskurtecek olan tayfanın gazını almış olurdu. Eğer dediklerin doğru ise.

GSCimbom Mobile App

hic bir sey bilmiyorsan babel'i bir yerlere kiralayip garanti ücretini kira bedeli diye gösterip harcama yapacak duruma gelirsin.

ali koc 2 sene rezilleri oynadiktan sonra artik her yolu ögrenmis görünüyor. siz daha tecrübelisiniz ama oyuncu alamiyorsunuz.

genoa türk futboluna katki yapmak icin sinan'i fener'e verip üste 1 milyon euro ödemis diyorlar. sözlesmesi devam eden futbolculari hangi mantikla bonservis bedeli almadan veriyorlar? thiam ve sinan transferleri resmen sike transferleridir. bize bedava kiralik bit vermeyenler sözlesmeli futbolcularini yapi kredi'ye peskes cekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt