- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
oyuncu satabilen yöneticiler lazim. alni secdeye degen iki müslüman futbolcumuz olmasina ragmen bunlari arap ülkelerine satamayanlar hayal satmasin. bu oyuncular sosyal medyada bile ünlü oyuncular.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert Hakan değil de Kaan Ayhan'ı alamadığımız tam bir fiyasko 2 milyon euro para bulamadılar adamın serbest kalma bedelini ödemek için Mustafa Cengize'e Kaan Ayhan için sorulan soruya bir kelime dahi yorum yapmadan diğer soruya geçti düşüncem Kaan Ayhan'ın maaşı konusunda anlaşma sağlanamadı bizden 3 milyon Euro falan istemisse yıllık vermeyizHaldun Domaç: “Fatih Terim, Mert Hakan, Kaan Ayhan, Kamil Jozwiak, Moder’i istiyordu. Bu oyuncuların bir kaçını Yönetim kendi kaçırdı. Fatih Terim yanlış planlama mı yaptı? Hayır. Yönetim elinde ki oyuncuları alamadı. Hoca bu şartlarda bile ligin üstünde bir takım kuracaktı.“
Hocanin istemesi ne kadar doğruysa, yonetimin kulüp menfaatlerini düşünmesi o kadar doğal. Keske transferin başında bu işin piri birileri olsa ama albayrak a kaldı gene transferler.
GSCimbom Mobile App
Açıkça söyleseydi bu demeçleri içine atan ve en ufak aksilik te puskurtecek olan tayfanın gazını almış olurdu. Eğer dediklerin doğru ise.Mert Hakan değil de Kaan Ayhan'ı alamadığımız tam bir fiyasko 2 milyon euro para bulamadılar adamın serbest kalma bedelini ödemek için Mustafa Cengize'e Kaan Ayhan için sorulan soruya bir kelime dahi yorum yapmadan diğer soruya geçti düşüncem Kaan Ayhan'ın maaşı konusunda anlaşma sağlanamadı bizden 3 milyon Euro falan istemisse yıllık vermeyiz
Hoca şu sıralar ömer-taylan ortasahasına ortasaha oynamayı öğretmeye çalışıyor az daha sabırAbi kulüp menfaati düşünen yönetim Falcao için senelik 7 Diagne icin 13 milyon verir mi ? 2 senedir taraftara işkence çektiriyorlar kim bilir hoca ne durumdadir.
kim bu? belhanda ile ilgili bi şey diyo mu notunu verelim hemen?
konu başkana niye geldi şimdi reissbaskan çıkar der ha şimdi sinan böyle demişti AMA BEN TABİ Bİ ŞEY DEMİYORUM FENERBAHCE DOSTTUR RAKİBİZ EVET FLNNNNNNN
![]()
Adamın videosu bile yok![]()
Maciej Żurawski - Spielerprofil 26/27
Maciej Żurawski, 25, aus Polen ➤ Sandecja Nowy Sacz, seit 2025 ➤ Offensives Mittelfeld ➤ Marktwert: - ➤ * 22.12.2000 in Toruń, Polenwww.transfermarkt.de
bu mu yoksa
konu başkana niye geldi şimdi reiss
hmmBelhanda işi uzar daha, demiş
Maske yok heriflerde tokalasmiyolar