Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 yıldızlı armadan etkilenmiş görünüyor

Efzabn8WkAEnb8d.webp

50 metreden orta açan savunma özürlüsü Caner, 70 yaşındaki Gökhan, küfürlerle gönderdiğimiz Sinan’la mı artacak yerli kalitesi? Bir tek MHY bize gelsin isterdim. Böyle çeri çöpü toplayarak olmaz bu iş. Daha önce de toplamışlardı, düşmekten zor kurtuldular.

Onların yaptıkları değil; TFF, MHK ve bizim yönetim belirleyecek bu senenin kaderini.

Nasil etsinler ki edenler dun isinden oluyordu azdaha herif 2 gundur linc yiyor.

Okan<Altay
Fatih<Harun
Ahmet<Serdar
Emin>Sadik
Sener<Gökhan
Tasdemir<Caner
Abdusammed<Ozan
Taylan>Tolgay
Kilinc>Deniz
Ogulcan<Ferdi
Akbaba>Hakan
Ömer>Alper
Jimmy<Sinan
Adem>Mevlüt

bu hafta 2 orta saha gelmeli. lig başlıyor orta bomboş arkadaş
gideceklerde zerre hareketlilik yok. bu çapsız yönetim ellerine yüzlerine bulaştıracak yine

Mhy terbiyesizlik etti ve karakter sorunu var diye bu kadar yeriliyor galiba ama 2 ay önce Emre ve mhy ismi çıktığında yüzde 60-70 mhy gelsin diyordu ben dahil.

keşke alabilseydik ben Emre K. İle birlikte orta sahada etkili olabileceğini düşünüyordum.rakşbe giden diğer yerliler çöp allahtan hiç bulaşmadık

Nasıl tüm dünya aynı durumda rakibin istanbul kampında hazırlık maçını yapıp daha serin bir bölgeye kampa çekildi.Normalde biz de bunları önceden aciklardik pandemiyle ne alakası var?
Rakip dediğin ıstanbulspor ile maç yapıp aziz yıldırım in Düzce de yaptırdığı kamp alanında çalışmalara başlamış. Bugün olan bir şey değil bu yıllardır aynı şeyi yapıyorlar.

Biz ise Avrupa da yaptığımız için kampları malum pandemi de var programı ertelenmiş veya çıkmayacak olabiliriz.

GSCimbom Mobile App

Neyse seçim gelsin de bir an önce bu çapsızlar gitsin. Hocayı da biktiracaklar.

Koç ve Belözoğlu sezon sonu yenilenmesi imkansız, çöp, yaşlı ve pahalı bir kadro bırakıp kaçacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt