Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.301
- 6.050
- 1.483
Sergen yok mu dis basinda kipirtiBu kadar stresin icinde fenerli duyumcu mu? Yok ben orali olmam.Engeli bastım bile.sizler duyumlarına gerek duyabilirsiniz tabi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen yok mu dis basinda kipirtiBu kadar stresin icinde fenerli duyumcu mu? Yok ben orali olmam.Engeli bastım bile.sizler duyumlarına gerek duyabilirsiniz tabi![]()
Bu kadar stresin icinde fenerli duyumcu mu? Yok ben orali olmam.Engeli bastım bile.sizler duyumlarına gerek duyabilirsiniz tabi![]()
Kitap okuduktan sonra bakacagim,sözSergen yok mu dis basinda kipirti
Bazen harbiden fanatiklik ugruna igrenclesiyorsunuz.Hic kardesiniz falan yok mu fenerli olan?
kardeşim 6 yaşındayken beni kızdırmak için abi ben febeli oldum dedi bana bende 11 yaşındaydım ömrü hayatında yemediği dayağı attım çok şükür Hak Yolu buldu sonucunda.Bazen harbiden fanatiklik ugruna igrenclesiyorsunuz.Hic kardesiniz falan yok mu fenerli olan?
Selam 66yozgatfb.
Darida bitmişFenerlinin verdiği duyum neymiş mesajını göremedim.
Abi adam fenerli oldugunu soylemis ve foruma girmis.Admin biliyor.Adamin annesine kufur ediyor ve bunu anlik sinirle degil normal olarak yapiyor.kardeşim 6 yaşındayken beni kızdırmak için abi ben febeli oldum dedi bana bende 11 yaşındaydım ömrü hayatında yemediği dayağı attım çok şükür Hak Yolu buldu sonucunda.
ötyDaridayı önerip duran biri vardı forumda kimdi o
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Var ama biz alamıyoruz.gitsin yaw, dunyada baska forvet mi yok