Ersin Kaçar
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.395
- 1.405
- 1.723
Aspor: Moder de işlem tamam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çizgini bozmadan forumu twitter gibi kullanıyorsun helal olsun kardeşimLigin Marcao ile birlikte en iyi stoperi olan, Patronumuz Christian Luyindama bomba gibi geliyorÇiğ etleri hazır edin...Ekli dosyayı görüntüle 90001
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
el neny transferi gerceklesmezse kol neny gelecekmis arkadaslar
Foruma yeni üye olan fb’li bir üyeye göre kendisini transfer etmişiz.Darıda mevzusu ne?

Kardeşim slogan öyle Galatasaray forumuna girip dalga geçmeye çalışıyolar tepki koymayalım mıAbi bosver onu bunu.Adami foruma alan admin.Sikintin varsa adminle coz ne diye annesine durduk yere kufur ediyorsun.Hoc mi sevdiginiz saydiginiz fenerli esiniz dostunuz akrabaniz yok?Sen hepsinin annesine kufur ediyorsun farkinda misin?
Valla dogru da olsa herkes kendi takım forumunda yorum yapsın gerek yok...Foruma yeni üye olan fb’li bir üyeye göre kendisini transfer etmişiz.
Gelmiş aklınca milletle testis geçiyor işte.
Haber doğruysa Aykut İnce fanıyım şu saatten sonra
Abi uymayin su kuduz gibi kufur eden kesimlere her 2 takiminda.Yakismiyor bence.Kardeşim slogan öyle Galatasaray forumuna girip dalga geçmeye çalışıyolar tepki koymayalım mı
Haberi Serdar Sarıdağ mı Ilgaz abi mi verdi ya da başkası da olabilir bilmiyorum ama umarım doğrudur.Haber doğruysa Aykut İnce fanıyım şu saatten sonra
Sosayı, Caneri, Göthan Gönülü, Suriyeliyi aldılar ya, adam sevinçten buraya üye olup sahte duyum vererek dalga geçtiğini sanıyor.Valla dogru da olsa herkes kendi takım forumunda yorum yapsın gerek yok...
Umarım renktaş. İzlemiyordum burdan gördüm haberi. Kalu haberini de Ilgaz abi verdi sonuçlanmadı gibi ama belli olmaz tabii bu işler. Sonuçta adam duyduğunu söylüyor.Haberi Serdar Sarıdağ mı Ilgaz abi mi verdi ya da başkası da olabilir bilmiyorum ama umarım doğrudur.