Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İhtiyacımız yok ki. Bize ısıran, rakibi bozan ve kondisyonu üst düzey orta sahalar gerekiyor.
İhtiyacımız yok ki. Bize ısıran, rakibi bozan ve kondisyonu üst düzey orta sahalar gerekiyor.
Galatasaray James Rodrigues icin harekete gecti (goal turkiye)
Dünya kupası yıldızı olması bizim ihtiyacımız olan bir oyuncu olmadığı gerçeğini değiştirmiyor Hasan, ayranımız yok içmeye James falan boş iş. Sağlam 6 ve 8 almalıyız.
Baktığında Luyindama'nın da yolu düşmezdi. İkna ve değerini verirsen gelir. Tabi bu Albayrak ile olacak iş değil. Amatör ruhlu olduğu için kötü anlamda değil pek bişey başaramaz dışarda. Bize harbiden bir sportif direktör lazım.
moder doucoure
musaba james rod. jozwiak
falcao
nasıl kadro iş yapar mı![]()
James Rodríguez'i bize yazmışlar. Ne kadar dogru?

:falcao::falcao::falcao:2011 2014 arası.scot piri hangi sezon calıstı bizde
Hocam sen yapma bari, Fatih Terime Falcao Sorulurken Adam Falcaodan önce 1 Stoper mi alsak ben onu düşünüyorum dedi. Bana diyorsun ki terim onay vermese alınır mı? Evet alınmaz ama terim napsın adam liste veriyor bir kaçı alınıyor diğerleri hocam ona paramız yetmedi bu var hocam onu alamadık bu daha maliyetsiz bunu alak. Hoca napsın mecbur kabul ediyor hiç yoktan iyidir. Banega'yı alcağız diye gittik fernando'yu kaptırdık. Gomisi gönderdik 6 forvetsiz oynadık sonra devre arasının son günü 13m avroyu kasımpaşa'ya gömdük. Evet bu yönetim mali açıdan iyi olabilir kriterlere uymaları güzel ama malesef transfer konusunda hem oyuncu alış hem satışta tırtlar. Elindeki oyuncuları medya önüne atıp kötülemekten oyuncuları satamıyoruz. Para yoksa çıkarsın dersin imkanlar yok satarsak alıcaz yoksa bu kadroyu korucaz dersin çıkıp çıkıp galatasarayda transfer bitmez yok daha 2 ay var felan diye şov yapmazsın.Bunları yönetim kafasına göre mi aldı?
Hoca onay vermese Abdurrahim Florya dışına adım bile atamaz.
Kendi kendinizi kandırıp suçu yönetime atmayın.
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Hepsi külliyen yalandır.Bugün her gazete lemina ve Onyekuru haberini girmiş. Lemina neyse de Onyekuruyu biz alalım. Biri yazmış. Beşiktaş Onyekuru ile anlaşmış. Monacodan cevap bekliyor. Diğeri Monaco ile anlaşıldı. Oyuncu ile görüşülecek yazmış.