Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İhtiyacımız yok ki. Bize ısıran, rakibi bozan ve kondisyonu üst düzey orta sahalar gerekiyor.

gelmesine ihtimal vermiyorum. maaş bütçemizi 40 a çekeceğiz dedi başkan.

ama ola ki geldi, arkasına da iki tane ısıran adam alacaksak, efsane olur. tabii iki ısıran adam maliyetini söylemiyorum bile:)

İhtiyacımız yok ki. Bize ısıran, rakibi bozan ve kondisyonu üst düzey orta sahalar gerekiyor.
1597906701915.webp

adam dk yıldızıydı herkes ağzı açık izliyordu

bu moder ile rodrigues ikisi bir arada oynar mı uyumları nasıl olur .

ikisini de almışız herhalde pazartesiye kadar ortak imza töreni ile açıklanır.

Moder'i Leipzig de takip ediyormuş. Elimizi çabuk tutalım. Fanatik Moder için yeni bir teklif yaptığımızı yazmış.

Beşiktaş ise Onyekuru için Monaco ile görüşmelere başlamış.

Bugün her gazete lemina ve Onyekuru haberini girmiş. Lemina neyse de Onyekuruyu biz alalım. Biri yazmış. Beşiktaş Onyekuru ile anlaşmış. Monacodan cevap bekliyor. Diğeri Monaco ile anlaşıldı. Oyuncu ile görüşülecek yazmış.

Bunları yönetim kafasına göre mi aldı?

Hoca onay vermese Abdurrahim Florya dışına adım bile atamaz.
Kendi kendinizi kandırıp suçu yönetime atmayın.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Hocam sen yapma bari, Fatih Terime Falcao Sorulurken Adam Falcaodan önce 1 Stoper mi alsak ben onu düşünüyorum dedi. Bana diyorsun ki terim onay vermese alınır mı? Evet alınmaz ama terim napsın adam liste veriyor bir kaçı alınıyor diğerleri hocam ona paramız yetmedi bu var hocam onu alamadık bu daha maliyetsiz bunu alak. Hoca napsın mecbur kabul ediyor hiç yoktan iyidir. Banega'yı alcağız diye gittik fernando'yu kaptırdık. Gomisi gönderdik 6 forvetsiz oynadık sonra devre arasının son günü 13m avroyu kasımpaşa'ya gömdük. Evet bu yönetim mali açıdan iyi olabilir kriterlere uymaları güzel ama malesef transfer konusunda hem oyuncu alış hem satışta tırtlar. Elindeki oyuncuları medya önüne atıp kötülemekten oyuncuları satamıyoruz. Para yoksa çıkarsın dersin imkanlar yok satarsak alıcaz yoksa bu kadroyu korucaz dersin çıkıp çıkıp galatasarayda transfer bitmez yok daha 2 ay var felan diye şov yapmazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt