İştahı nasıl?
kaç yaşında?
8 yaşında, iştahında bir sıkıntı yok.
İştahı nasıl?
kaç yaşında?
Veterinere götür sabah renktaş. Kusma kötü ve seni üzecek şeylere de neden olabilir. İhmal etme8 yaşında, iştahında bir sıkıntı yok.
Cok fazla yuklenildi ben de giremedim. Iyi yonetilirse 1 milyon uye bile olabilirgirilmiyo ki paso server is being update diyo bekletiyo
Uye numarasi alabilmek icin uygulamayi indirip bilgileri girmek yeterlidir herhaldeHerkes uye numarasini yazmis. Bir haftaya 250 bin rahat olur
Bir de bu diş etlerinin rengini kontrol et.Sağolun arkadaşlar ilginiz için. Biraz daha araştırayım. Sabaha da direk veterinere.
Bir de bu diş etlerinin rengini kontrol et.
O zaman iyi, demekki zehirlenme yok.Benimle kalıyor. Sadece tuvalet ihtiyacı ve yürüyüş için dışarı çıkarıyorum.
Soluk, beyaza yakın.Nasıl olması gerekiyor? Daha doğrusu nasıl olursa sorun var demektir?
olması gereken mi bu sorunlu hali miSoluk, beyaza yakın.
Soluk, beyaza yakın.
Sorunlu bu. Kansızlık vardır, köpeklerde çok sıkıntılı oluyor durumları hemen müdahale gerekiyor.olması gereken mi bu sorunlu hali mi
Sen götür renktaş. Benim köpeğim geçen sene baya ağır hastalık geçirdiği için biliyorum bunları ama kesinlikle veterinere götürmenden başka bir tavsiye veremem sana. Kusma ciddi sıkıntıların belirtisi olabilir.Yok normal renginde gözüküyor şu anda. Pembemsi.
Bu 1-2 hafta hatta 1 ay biraz sorunlu olabilir çünkü yeni şeylerde ekliyorlar mesela önceden uygulamadan videolarda ekran kaydı yapılabiliyordu şimdi ekran kaydı alınamasın diye Netflix'deki gibi ko eklemişler artık alınamıyor falan başka şeyleride yapıyorlardı o yüzden biraz sorunlu olacaktır ilk başta sonra rayına oturur.girilmiyo ki paso server is being update diyo bekletiyo
Bende izlediydim galiba ama pek hatirlayamadim uzun versiyonu muydu izledigimBu mac zaten dusmustu Serg