Sırf o bonservisler ve maaşlar yüzünden kaç sene ffp belasına takıldık.o dönemde hatalı kontratlar var ama söyledikleriniz doğru değil tamamen medyanın o dönemki yönetim ve hocayı kötüleme propagandasının ürünü yanlış bilgiler
gomis satıldı, maicon gönderildi, fernando satıldı, mariano sözleşmeyi tamamladı, ndiaye satıldı, belhanda devre arası 8-9 milyona gidiyordu terim bırakmadı, lato rahatlıkla gönderildi
yani o takım 2 şampiyonluk kazandı, bonservis kazandırdı, sahada galatasarayı şık bir şekilde temsil etti
feghouli dışında hepsini de rahatlıkla sattık ya da satabilir duruma geldik
şimdi gelelim falcao, diagne, mitroğlu, seri, lemina vb. transferlere
sizce hangisi daha fazla zarar verdi?
@Akif Karabulut yorumuma cevap vermediği için üstünlüğümü örtülü kabul şeklinde kabul etmiştir.
bulamazsın ki zaten tek bi cevabı vardı onu da ben söyledim. gerçek her zaman doğru cevaptır bunu unutmaMantıklı bir cevap bulamadım can o yüzden yazamadım örtülü değil alenen kabul ediyorum
4 mü 5 mi serbest kalma bedeli öyle bir şey
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dursun harcadığı 45 milyonuDursun o dönem 45 milyon euro harcadı,öyle kontratlar verdi ki araplar bile alamıyor belhanda ve feghouliyi.Sakın övmeyin o dönemi burada.
o orta sahayı bizim hali saha takimi bile elek eder renkdaş. Sen en az 2 transfer de orta sahayaBelhanda kaldığına ve ortasahaya oyuncu bulmakta zorlandığımıza göre yeni oyun düzenimiz 4-1-4-1 olur.
Muslera
Omar. Luyi marcao Saracci
Transfer
Fegholi belhanda arda emrek
Falcao
Fena değil. Ortasahadaki 1 oyuncu çok önemli tabi.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
belki transferlerde basari bir nebze gösterdi ama sacilan paralarda o bicimdi: maicon 8, belanda 10, ndiaye 12, feguli 5, daha neler neler, bu paralara ne scout transferleri yapilirdi biliyormusun ama gelde anlat iste.Dursun Özbek, Galatasaray hainidir ama Galatasaray'ın 2017 yılında geçirdiği transfer dönemi tarihimizin en verimli dönemidir tek eksik son gün Asamoah'tı.
Alınan oyunculardan Garry ve Badou Ndiaye satışları zaten tüm bonservisleri absorbe etti, oyuncuların yıllık ücretleri 2 şampiyonluk ve CL geliri ile zaten çıktı ve en önemlisi sahada "kalite" vardı. M.City'den Sevilla'dan Marsilya'dan West Ham'dan oyuncular aldık.
Mustafa Cengiz yönetimi ise bunun üzerine koymak yerine adeta mevcut kadronun içini boşaltarak sakat, içi geçmiş, ıskarta oyuncuları takıma doldurdu. Bunlardan Marcao, Luyindama ve bu dönem yapılan Omar transferlerini ayrı tutarım.
Kulübü maddi olarak iyi yönetildiği söylenen Cengiz yönetimi ilk şampiyon olunamayan sezonda metaliğe kurşun atar hale geldi, kulüp 3.ligden alınan adama 350 bin TL yetiştirme bedeli ödemekten imtina eder halde.
Tamam bu yönetim transfer işinde beceriksiz ama hala 3 kuruşun hesabını yapmalarının sebebi yağlı suratın pisliklerinin bitmemesi.Dursun Özbek, Galatasaray hainidir ama Galatasaray'ın 2017 yılında geçirdiği transfer dönemi tarihimizin en verimli dönemidir tek eksik son gün Asamoah'tı.
Alınan oyunculardan Garry ve Badou Ndiaye satışları zaten tüm bonservisleri absorbe etti, oyuncuların yıllık ücretleri 2 şampiyonluk ve CL geliri ile zaten çıktı ve en önemlisi sahada "kalite" vardı. M.City'den Sevilla'dan Marsilya'dan West Ham'dan oyuncular aldık.
Mustafa Cengiz yönetimi ise bunun üzerine koymak yerine adeta mevcut kadronun içini boşaltarak sakat, içi geçmiş, ıskarta oyuncuları takıma doldurdu. Bunlardan Marcao, Luyindama ve bu dönem yapılan Omar transferlerini ayrı tutarım.
Kulübü maddi olarak iyi yönetildiği söylenen Cengiz yönetimi ilk şampiyon olunamayan sezonda metaliğe kurşun atar hale geldi, kulüp 3.ligden alınan adama 350 bin TL yetiştirme bedeli ödemekten imtina eder halde.
yav 2 sene şamp oldun clye gittin maç kazandın getirisi oldu pandemi olmasa o alınanlarla takım 3/3 yapacaktıbelki transferlerde basari bir nebze gösterdi ama sacilan paralarda o bizimdi: maicon 8, belanda 10, ndiaye 12, feguli 5, daha neler neler, bu paralara ne scout transferleri yapilirdi biliyormusun ama gelde anlat iste.
elneny iyi topcu neden istemiyorsunFransız takıma Nice Feghouli ile ilgileniyorumuş.
Korkum o ki Elneny gelecek gibi.