GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 221

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
640,9K
Sayfa
221/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursun harcadığı 45 milyonu
16 milyon euro badou
6 milyon euro gomis
Fernando 4.5
maicon kira + bonservis 3.5
cavanda 2.5
garry:8 milyon euro
toplam 40 milyon eurosunu geri almisiz zaten.
yaptigi sözleşmelere gelirsek gomis, Fernando, maicon çok alırken gidebiliyor, gecen sene belhandaya 9 milyon euro teklif geldiğinde gondermiyoruz falan.

dursun da o kadroyu kurduğunda
telles+ melo 10 milyon,
bruma 12 milyon euro
toplam 22 milyon euro kulüp oyuncularindan gelen parayla almışiz zaten.

Dursun beyinsiz olabilir, Galatasaray tarihinin en kotu başkanı olabilir 3 sene elimizdeki en degerlileri yok etmiş olabilir.
Ama gel gelelim yapilan oyuncu transferinde doğru isler yaptıkları da aşikar. Olay yapilan sözleşmeler değil sen elden cikaramiyorsun gönderen her turlu gonderiyor.

Maaş konusuna gidersek su anki yönetim durana gore sıcıslara girer
lemina + serinin toplam maliyeti 7 milyon euro maaş + kira
falcao: 5milyon euro maaş
andone : 2.5
babel: 2.5+ imza
diagne : 2.5
nzonzi: 2 milyon euro
şener: 900bin
jimmy : 900 bin

500 bin euro istedi diye gomisi gönderip 4 tane oynamayan adama 11 milyon euro maaş sayan bu yönetim.

edit : mitroglu vardı dimi lan birde

bonservis verdiğimizden daha fazlasını maaş olarak dagitmisiz şunları dursun yapsa bugün oteli yakmaya gidiyorduk.
O astronomik maaşlar olmasa ve o dönem parayı daha doğru kullansak şu an bu sıkıntıları çekmiyor olurduk.

Tabii Akbaba ve Diagne için verilen 17 milyon euro artı kiralama bedellerni sayarsak 25 milyon euroyu da Cengiz yönetimi hiç etti çünkü hiç karşılığını alamadık.

yav 2 sene şamp oldun clye gittin maç kazandın getirisi oldu pandemi olmasa o alınanlarla takım 3/3 yapacaktı
belki ligide alirdik pandemi öncesi ama butür basarilara ben artik kanmiyorum, ligi hertürlü bi sekilde haledersin ama bir lyon basarisi bir leipzig bir sevilla basarisi ben artik görmek istiyorum, günü kurtarmayla olmuyor genclerle basari gelir.

Arda’nin geri donusunun Galatasaray kulturunun ayaklar altina alinmasi demek oldugunu soylemis biri olmama ragmen, Arda’nin 11 cikmasi ihtimaline tepki gosterenleri anlamiyorum. Bu takimin orta sahasinda Belhanda-Omer ve yer yer Taylan oynadi yahu. Arda bastonla oynasa 3unude top diye oynar.

belki ligide alirdik pandemi öncesi ama butür basarilara ben artik kanmiyorum, ligi hertürlü bi sekilde haledersin ama bir lyon basarisi bir leipzig bir sevilla basarisi ben artik görmek istiyorum, günü kurtarmayla olmuyor genclerle basari gelir.
onları becerebilmen için her şeyin değişmesi lazım o işler geçti artık usta. plan program hiçbi şey yok bizde, çingene gibiyiz bugün eldekini yeriz yarın allah büyük
böyle giderse ligi de her türlü bi şekilde alamicak duruma gelecez

velhasıl kelam bugün dusunun harcadığı parayı bu yönetime versen oyuncu alabilir mi? Alınan oyuncular ne çıkar şüphe duyuyoruz dimi sorun iste burada.

O zaman dersin ki Cengiz'in aldığı Diagne ve Onyekuru takımı taşıdı. Luyindama ve Marcao ile gol yeme sorunumuzu çözdük. Lato yerine Naga'yı alarak sol bek kalitemizi arttırdık falan diyip son şampiyonluğu Cengo'ya da yazabilirsin. Şampiyon olan son kadro iki yönetimin de kadrosu.

velhasıl kelam bugün dusunun harcadığı parayı bu yönetime versen oyuncu alabilir mi? Alınan oyuncular ne çıkar şüphe duyuyoruz dimi sorun iste burada.
Lol 😂

Marcao ve Luyindama’yı kim aldı? FFP anlaşması yapmak zorunda kaldıysak kahpe Dursun ve yönetimi yüzündendir.

Bu yönetim geldiğinden beri hesap yapmak zorunda, elimizde para olsa bile harcayamıyoruz.

Transfer konusunda çok kötü yönetim maalesef.Patoyu alamadık 2 ay sonra adam brezilyaya gitti bonservissiz.
Gitti de ne yaptı?
35 maçta 9 golü zar zor atmış.
Hemde savunmanın zayıf olduğu Brezilya liginde.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Sırf o bonservisler ve maaşlar yüzünden kaç sene ffp belasına takıldık.
Bu bile yeter.
Belhanda ve maicona 8 milyon gommenin de bir manası yok bence bizim gibi bir takımda.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

o zamanki başakşehir ve bjk çok iyi takımlardı onlrla nasıl mücadele edecektik ki bu transferler olmadan

üstelik elimizde tükenmiş çiftlik olumş takım vardı

bence o sezonda sıkıntı yok sadece o yapının devamını iyi getiremedik

ffp olayı da sadece o sezonluk iş değil aslında

ondan önceki dursun transferlerinin hatası büyük

o transferler olmasa büyük itimalle bjknin ve başakın +1 şampiyonlukları vardı

O astronomik maaşlar olmasa ve o dönem parayı daha doğru kullansak şu an bu sıkıntıları çekmiyor olurduk.

Tabii Akbaba ve Diagne için verilen 17 milyon euro artı kiralama bedellerni sayarsak 25 milyon euroyu da Cengiz yönetimi hiç etti çünkü hiç karşılığını alamadık.
o dönem ne isimler geçmişti orta sahaya genc yetenekli sonradan minimum 5 kat kazandiracak, onlara para vermekten korkup belhandaya 9 milyon sayan beyin yoksunu herifler bunlar.
Hele hele free olup alamadıklarımizi düşününce cildirasi geliyor insanin

Gitti de ne yaptı?

Pasta kesmeye YETER!
Performans olayı ayrı bir konu abi,transfer konusunda yani iş bitirme anlamında ne kadar yetersiz olduklarını söylüyorum.

Gitti de ne yaptı?

Pasta kesmeye YETER!
brezilyada savunmalar artık çakılı savunma üstat öyle forvetler kolay hareket çekemiyo heriflere
:P

Performans olayı ayrı bir konu abi,transfer konusunda yani iş bitirme anlamında ne kadar yetersiz olduklarını söylüyorum.
O konuda haklısın.
Başkanın hatası tüm işi terim ve Albayrak'a bırakması.

Adam akıllı transfer komitesi kursa ve hocayı dinlemede süper iş çıkar.

Pasta kesmeye YETER!

Bu takima en az iki orta saha oyuncu gelmese gecen sezonu arariz, suanki orta saha cok direncsiz kalir.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş, Şu an ortasaha yok ki dirençsiz kalalım.

Pasta kesmeye YETER!

muslera okan fatih
omar linnes
Sarachi süleyman lus
Lyundama marcao emin ışık kaan
Donk 6 numara
Omer taylan 8 numara
Feghouli ogulcan sekidika
Emre kılıç kerem
Emre akbaba arda turan
Falcao diagne adem

Lol 😂

Marcao ve Luyindama’yı kim aldı? FFP anlaşması yapmak zorunda kaldıysak kahpe Dursun ve yönetimi yüzündendir.

Bu yönetim geldiğinden beri hesap yapmak zorunda, elimizde para olsa bile harcayamıyoruz.
Yaptıkları hesaplara bak

Emre mor
Babel
Diagne
Seri
Lemina
Emre akbaba
Şener
Jimmy

Şunlardan alınan verim sıfır harcanan maliyete bak.Adamlarin 50 transferden 4-5 tane isabetli hamlesi var.Maliyetler de düşmedi geçen sene tarihin enmaliyetli kadrolarindan biri vardı maaş bütçesi olmuş 70 milyon euro.Bu mu parayı düşünmek?

dursun hainini övmeye cidden utanmıyor musunuz ya? son transfer dönemi de bence fiyasko da niye kimse öncesini konuşmuyor. serdara tolgaya erene verilen 4 milyonluk bonservisleri yıllık 2şer milyonları? jemleri sigtorsonları greusskreusları falan? fernando dışında herkese ederinin 2 katı para ödediler hem bonservis hem yıllık olarak. getirdikleri teknik direktörle rezil kepaze oluyoduk bu arada geldi beğenmediğiniz fatih terim kurtardı o ve sonraki sezonu. 7 büyük maçta 1 gol atabilip 1 puan toplayabilen tudor kepazesinin şampiyon olma ihtimali yoktu takdir edersiniz ki. ayrıca geçen yıl marcao luyindama onyekuru diagne nagatomo vs vardı 11de. o yaz yapılan transferlerle 2 yıl şampiyon olduk diye bir şey de yok yani. marcao luyindama şampiyon yaptı bizi gol yemiyorduk resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt