GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 302

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
639,6K
Sayfa
302/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melo gıder gıtmez emre utkucan brezılya u16lardan aramaya baslamalıydı yenı meloyu ama nerde

8 senedır scout sözde bı tane fılızden topcu kesfedemedıler
Nerden biliyorsun keşf edemediklerini?
Scout ekibinin önerdiği kaç tane topçu alındı da bu yorumu yapıyorsun? Cidden komik yav.
Scout ekibi teknik ekibin isteğine ve ihtiyaçlarına göre oyuncular hakkında bütçe dahilinde raporlar sunar sadece. Önerilen oyuncunun alınıp alınmaması konusunda zerre etkileri yok.

Geçen sene Fernando'yu 4.5 milyon'a sattıktan sonra yerine scout transferi yapsaydık ya? Niye yerini Nzonzi ile doldurmaya çalıştık? Kafamıza silah mı dayadı o scout ekibi?

Geçen sene orta sahaya alınan isimleri görünce tarihin en kolay şampiyonluğu geliyor dedi herkes. Teknik ekip de öyle düşünmüştür. Son 2 senedir gelen şampiyonluklardan sonra onlar da rüyalar alemine girdiler muhtemelen. Ama kazın ayağı öyle olmuyor işte.

Beyler bu arada konu dışı olacak ama, Chrome'da 6-7 tane sekme açınca halihazırda ziyaret ettiğim sayfa haricindeki sayfalar daha önce yüklenmiş olmasına rağmen hemen tekrar kapanıyor ve girmek istediğimde tekrar yükleniyorlar. Telefonda bu sıkıntı yok ama tablette böyle oluyor. Bunun bir ayarı vardı ama, hatırlayamadım bir türlü. Bilen varsa yardımcı olabilir mi.

Beyler bu arada konu dışı olacak ama, Chrome'da 6-7 tane sekme açınca halihazırda ziyaret ettiğim sayfa haricindeki sayfalar daha önce yüklenmiş olmasına rağmen hemen tekrar kapanıyor ve girmek istediğimde tekrar yükleniyorlar. Telefonda bu sıkıntı yok ama tablette böyle oluyor. Bunun bir ayarı vardı ama, hatırlayamadım bir türlü. Bilen varsa yardımcı olabilir mi.

Daha önce yüklenmiş sayfalar, başka sayfaya bakıp geri dönünce, yeniden mi yükleniyor ?

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Lech Poznan'da ki bebeleri de alamayız herhalde, Moder'i Xavi, diğerini Ribery falan yaptı bizim taraftar, her haftasonu Moder abimizin maçını izleyen bir kitle varmış oysa ki.

Daha 1 tane bile adam akıllı ortasaha oyuncumuz yok, Belhanda gibi kariyer parçalayan bir elaman var ki bu adam Moder'i de çürütür, Coulibaly'i de. Az çok eli kolu tutan bir ortasahamız olsa çokta güzel olur bu potansiyel vaadeden(?) transferler ama bu boşlukta doğru değil. 2 pas hatası yapsalar hain edilecekler diğer maça.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ndiaye küme düşen takımdan potansiyeli az çok bilinip 7.5 milyon Euro'ya geldi. Çatır çatır oynadı bir devre 16 milyon euro'ya satıldı.
Ozanın adını sanını bilen yoktu , 13-14 maç oynayıp 11 milyon euro getirdi.
Olay oyuncunun seviyesini bilmende , potansiyelinde bitiyor.
Belçika takımları , Hollanda takımları bunu çok iyi yapıyor .
Biz bazı şeylere çok geç kaldık , umarım bu sene bunu başarırız ve devamlılığa bindiririz.

Yoksa ülkenin ekonomik şartlarıyla , toparlanmamız mümkün değil.

Nerden biliyorsun keşf edemediklerini?
Scout ekibinin önerdiği kaç tane topçu alındı da bu yorumu yapıyorsun? Cidden komik yav.
Scout ekibi teknik ekibin isteğine ve ihtiyaçlarına göre oyuncular hakkında bütçe dahilinde raporlar sunar sadece. Önerilen oyuncunun alınıp alınmaması konusunda zerre etkileri yok.

Geçen sene Fernando'yu 4.5 milyon'a sattıktan sonra yerine scout transferi yapsaydık ya? Niye yerini Nzonzi ile doldurmaya çalıştık? Kafamıza silah mı dayadı o scout ekibi?

Geçen sene orta sahaya alınan isimleri görünce tarihin en kolay şampiyonluğu geliyor dedi herkes. Teknik ekip de öyle düşünmüştür. Son 2 senedir gelen şampiyonluklardan sonra onlar da rüyalar alemine girdiler muhtemelen. Ama kazın ayağı öyle olmuyor işte.

fılız transfer ne demek acaba anladın mı ne demek ıstedıgımı

alt yapıya muhtemelen menajerlerın önerdıgı afrıkalıları getırıp 3 ıdmana cıkarıp gönderdıler u18 yaslarında transfer edılen yabancı uyrukluların hangısının adını duyuyorsun suan

ben ne dıyorum sen ne dıyorsun ftnın zaten genc yetenek alıp oynatacagına ınancım yok onun olmadıgı dönemlerde gelenlerı de kastedıyorum

Linnes satılmalı takımda gördüğüm en vasat yabancılardan.
Linnes'i 2M'a bile satamaz bu yönetim. Adamlar kimseyi satamıyor. Normalde herhangi bir Avrupa takımında alabileceğinden abartısız bir şekilde 3 katı daha fazla maaş alan adamı hayatta satamazlar. Ki oyuncu satışı konusunda yerden yere vuruyorum onları ama Linnes özelinde bir şey diyemem. Dursun'un bok yemesi. Hadi es kaza sattılar diyelim. Yönetimin çapını düşünürsek, 2M'a bonservisli bir oyuncu ile Linnes'in yerini doldurabilme ihtimalleri nedir sence?

Linnes vasat bir herif ve hak ettiğinden çok daha fazlasını kazanıyor. Burası okay. Ama Ömer'in/Emre T.'nin sol bek oynaması veya Şener'in sağ bek oynaması ile kıyaslarsak Alex Sandro / Bellerin filan kalır bunların yanında.

Ozan Kabak'ın adını sanını bilmeyen sadece bizlerdik. Çocuğu Avrupa'da takip etmeyen scout yoktur. Böyle bir potansiyele 7.5 milyon çıkış maddesi koyacak kadar haberimiz yok hiçbir şeyden.

Sanki oyuncu aldın da yollanması mı kaldı 2 orta saha gelir Sekidika gider işte Belhanda, Babel vs giderse de yerlerine oyuncu alınır
Bak sekidika ozornwafor haric 12 oluyor.
Babel giderse yerine
Belhanda giderse yerine oyuncu zaten alinmak zorunda. Bu olaylarin disinda zaten 3 tane ortasaha gerekiyor

Edit: ilk 11 full yabanci +1 stoper yedegi( donk) +1 santrafor yedegi( Diagne) +1 orta saha yedegi.
Yedek yabanci bek alamazsin

30 yaşındaki adam ile bu çocukların aralarındaki en büyük farklardan biri de bu. Belki de bu çocuk hiçbir zaman nzonzi seviyesini göremeyecek ama bize vereceği katkı daha çok olacak. Bu çocuk başarıya aç, daha hiçbir şey kanıtlamadı yolun başında. Galatasaray onun için çok büyük bir kulüp. Burayı bi basamak olarak kullanmak isteyecek ve çalışacak. Ama nzonzi gibilerde öyle olmuyor. Adam zaten kazanacağı çoğu şeyi kazanmış. Çaptan düştüğü için bize geliyor. Kanıtlayacağı hiçbir şey yok nerdeyse. O yüzden iyi oynarken bir yerden sonra saldı takımı. Ama bu çocuk takımı saldığı an kariyeri başlamadan biter. Çocuk iyidir değildir bilemem. Tutar tutmaz orası ayrı bi konu. Ama böyle devam edersek çok doğru bir yolda olduğumuzu düşünüyorum. 5 taneden bir iki tane tutsa yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri