GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 321

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
639,4K
Sayfa
321/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera(Fatih)
Omar(Linnes)-Luyi(Donk)-Marcao(Cabezas)-Sarachi(Ömer)
Feghouli(***)-***(Taylan)-***(Coulibaly)-E.Kılınç(Arda)
Falcao-Diagne(Adem)​

üstat o konuda haklısında terimle başlayan yapılanmadan alınan tek meyve ozan kabak olmamalıydı benim derdim bu
paramız yok borç batağındayız bugun olmasa da yarın terimle yada terimsiz o altyapıdaki oyunculara muhtacız
başka kurtuluş yok
Eğer bizim seviyemize çıkabileceği ışığını vermiyorsa sırf genç diye oynatsak da boş. Mevzu yetenek değil zaten. 4 milyonluk bi ülke kadar bile oyuncu yetiştiremiyorsun. Yetiştirmekten kastım, orta - üst seviyede oyuncular. Hatta üst seviyeyi bile geçtim, bi Linnes kadar oynayabilecek vasat birini bile yetiştiremiyorsun.

Alt yapıdan Ozan gibi oyuncuların çıkması için önce Avrupa takımlarının kalitesinde alt yapı eğitimi vermeye başlamalısın, sonra da tesislerini fiziki ve teknolojik olarak bir alt yapı sisteminin gerekliliklerini karşılayacak şekilde adam akıllı bir yapıya kavuşturmalısın. Bizde ikisi de yok, muhtemelen hiçbir zaman da olmayacak.

Eğer bizim seviyemize çıkabileceği ışığını vermiyorsa sırf genç diye oynatsak da boş. Mevzu yetenek değil zaten. 4 milyonluk bi ülke kadar bile oyuncu yetiştiremiyorsun. Yetiştirmekten kastım, orta - üst seviyede oyuncular. Hatta üst seviyeyi bile geçtim, bi Linnes kadar oynayabilecek vasat birini bile yetiştiremiyorsun.

Alt yapıdan Ozan gibi oyuncuların çıkması için önce Avrupa takımlarının kalitesinde alt yapı eğitimi vermeye başlamalısın, sonra da tesislerini fiziki ve teknolojik olarak bir alt yapı sisteminin gerekliliklerini karşılayacak şekilde adam akıllı bir yapıya kavuşturmalısın. Bizde ikisi de yok, muhtemelen hiçbir zaman da olmayacak.

bu konuda altınordu ülkenin çok ilerisinde adamların hem tesisi çok iyi hem de 3.ligden pilot takım alıyorlar şimdi
büyük takımlar uyusun

1598190241798.webp

Çin Seddi aşılır mı aşılmaz mı bilmem ama

Bu defans duvarı aşılmaz

Marcao gitmiyorsa Cabezas tarzı denemelere karşı değilim. Direkt 11'e yazma riskine girilmez ama stoper rotasyonuna takviye şart. Emin'i düzenli oynayabileceği bir yere kiralayıp Cabezas'ı rotasyona katmak mantıklı olabilir. Luyindama - Marcao - Cabezas - Donk - Ahmet(?) lige yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt