orta sahadaki ikiliye bağlı . 4-4-2 daha iyi bence ama orta ikilinin buna uygun olması şart yoksa sistem çöker4-4-2 bence.
diagne-falcao
kılınç-feghouli
transf-transfer
arka dörtlü zaten belli.
feghouli üst seviye katkı verirse bir tek kılınç yerine çok süratli biri düşünülebilir kadroda.
Eğer bizim seviyemize çıkabileceği ışığını vermiyorsa sırf genç diye oynatsak da boş. Mevzu yetenek değil zaten. 4 milyonluk bi ülke kadar bile oyuncu yetiştiremiyorsun. Yetiştirmekten kastım, orta - üst seviyede oyuncular. Hatta üst seviyeyi bile geçtim, bi Linnes kadar oynayabilecek vasat birini bile yetiştiremiyorsun.üstat o konuda haklısında terimle başlayan yapılanmadan alınan tek meyve ozan kabak olmamalıydı benim derdim bu
paramız yok borç batağındayız bugun olmasa da yarın terimle yada terimsiz o altyapıdaki oyunculara muhtacız
başka kurtuluş yok
Bisey bildiğini sanan biri dahaZulfoAga: Orta sahaya ciğersizler geliyor.. Pişmiş et kesmiyor, çiğ getirin oradan..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eğer bizim seviyemize çıkabileceği ışığını vermiyorsa sırf genç diye oynatsak da boş. Mevzu yetenek değil zaten. 4 milyonluk bi ülke kadar bile oyuncu yetiştiremiyorsun. Yetiştirmekten kastım, orta - üst seviyede oyuncular. Hatta üst seviyeyi bile geçtim, bi Linnes kadar oynayabilecek vasat birini bile yetiştiremiyorsun.
Alt yapıdan Ozan gibi oyuncuların çıkması için önce Avrupa takımlarının kalitesinde alt yapı eğitimi vermeye başlamalısın, sonra da tesislerini fiziki ve teknolojik olarak bir alt yapı sisteminin gerekliliklerini karşılayacak şekilde adam akıllı bir yapıya kavuşturmalısın. Bizde ikisi de yok, muhtemelen hiçbir zaman da olmayacak.
Bir donem bize yazilmisti
Ligin başlamasına 19 gün kaldı. Lige ne kadar hazır ne kadar iyi başlarsak iyi olur bizim için. O yüzden elzem olan ortasaha transferleri bir an önce halledilmeli.
Bir donem bize yazilmisti
hangi dönem?
Ilgilenmistik daha dogrusuHamgi Futbolcu bize yazilmadiki renktas![]()
kapıcı'ya bak hele diyorsun azeri kardeşlerimiz gibi haklısın renkdaşım
kapıcı'ya bak hele diyorsun azeri kardeşlerimiz gibi haklısın renkdaşım