Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EgImpFNXsAEa6qo

Eğer buysa profesyonel kariyeri yeni zaten.

Pedro da 21 yaşında falan A takıma çıkmıştı yani bu oyuncuyu kötü yapmaz, alt takımlarda oynamış, istatistiklere işlememiştir.

Screenshot_20200824-001340_Mackolik.webp

Bu mantıkla bakılmamalı. O zaman Selçuk olmasaydı Melo da bir şey yapamazdı. O ikiliyi aynı anda bulmakta olay zaten. Cenk'e de neler neler denildi zamanında mesela ama adam Beşiktaş'ı Avrupa'da bir yerlere taşıdı. Her Türk futbolcuyu görmeden etmeden küçümsemek yabancı hayranlığından başka bir şey değil. Yanlış bir düşünce bence. Senin özelinde konuşmuyorum sadece. Çoğu insan atıyorum Çağlar'ı beğenmiyordu 2-3 yıl önce. Şimdi adam kendine hayran bıraktı adada.

Tek başına değil demişsin yukarıda. Zaten futbol takım oyunu 2 kişiyle oynanmıyor ki. 11 kişi içinde Emre Kılınç gayet de Garry'den çok daha iyi.

4 senelik cezanın 2'sinde UEFA'nın verdiği kısıtlamaya uyduk. 3. senede de uyarsak FFP kalkacak deniyor işte. Olay borcu bitirmek değil. Kısıtlamalara uymak.
Evet dogru aslinda sans vermek lazim da ne bileyim ya son yillarda Turk olarak alinip basarili olan topcumuz olmadigi icin o bakis acisi ile bakamiyorum.

Bence alırdık ya. 1 milyar avro ve bu ateşli taraftar ile hakikaten uzak değildi. Kadroda tonla yıldızla anasını ağlatırdık.
O işler sadece parayla olmuyor. 1 milyar harcayıp Tuchel denilen bir kahveciyi getirirlerse o iş zor, forvetsiz maça çıkmak falan da iyi fantezi oldu son dönemde.

Bence alırdık ya. 1 milyar avro ve bu ateşli taraftar ile hakikaten uzak değildi. Kadroda tonla yıldızla anasını ağlatırdık. Evet 4 abartı ama en az 2 tane alırdık.

Hocam demin hepimiz görmedikmi o tonla yıldızın hiç bi işe yaramadığını..Sistem lazım oturmuş kadro lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt