Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin ilk haftalarında olası bir puan kayıplarında bütün suç yönetimdedir. Geçen sezon da aynı hatayı yaptılar. Son günlere kadar beklediler. İlk haftalarda aşırı puan kaybı yaşamıştık belki de şampiyonluk bunun için gitmişti.

Birkaç İngiliz kulübünün Marcao’nun menajeriyle temasa geçtiği, ilk görüşmede konuşulan bonservis bedelinin ise 15-20 milyon Euro arasında olduğu iddia ediliyor.

(Fanatik)

Yönetim istifa etmeli, cengiz ancak basın toplantısında ona buna laf atsın başka icraat yok. Albayrak desen tamamen kayıp, yarın yine bir serumlu foto atar. Sezon başlamak üzere ve orta sahamiz ptt 1.lig seviyesinde. Her hafta başka isim piyasada ve bitme noktasında olan bir isim yok. Bu hafta hareketli geçer diyenler de patladı. Her hafta belli ki yönetim yalan haber yollatiyor. Haftaya da gelişme olmazsa taraftar sosyal medyada baskı yapmalı. Sezon çöp olacak yoksa.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökselin H.Ali KALDIRIM ile ilgilenmiyoruz zaten gelirse de Clichy arkası yedek bekler deyip, sonra H.A.K.'yı transfer edip şimdi de Clichy'i göndermesi bana anormal geldi...
Biz yağmur duası yerine transfer al-sat duasına çıkmamız lazım; vergi borcu da cabası.

Birkaç İngiliz kulübünün Marcao’nun menajeriyle temasa geçtiği, ilk görüşmede konuşulan bonservis bedelinin ise 15-20 milyon Euro arasında olduğu iddia ediliyor.

(Fanatik)
15 milyon ve üzeri en mantıklısı. hatta 10-15 milyon bandında da olabilir aslında.

Şükrü Hanedar; Seri, Lemina ve Jefferson Lerma'nın kiralanması ile ilgili görüşmeler yapmak üzere İngiltere'ye gitti.

(Sözcü)

Alex Telles, Porto'da kalacağını açıkladı.

(O Jogo)

bizim satıştan kar payı yalan oldu.

Şükrü Hanedar; Seri, Lemina ve Jefferson Lerma'nın kiralanması ile ilgili görüşmeler yapmak üzere İngiltere'ye gitti.

(Sözcü)
Lemina ve Lerma umarım ikisi de kiralanmaz. Çünkü ikisi de hemen hemen aynı tip oyuncular. Birisi gelecekse sakatlık problemi olmayan Lerma gelmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt