Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu oyuncuları öne sürerek kiralık oyuncu almak ihanettir falan denilmez.
Bu adamlar olmasa geçen sene var olan hatta rize ve antep maçındaki kanı bozuklar olmasa şampiyonluk şansının devam etmesinin nedeni yukarıdaki oyunculardır.Onyekuru,her ne kadar çok beğenmesemde seri ve lemina sayesinde ayakda durduk.Andone sakatlık yaşamasaydı daha çok katkı verirdi.
Bizim geçen seneki hatamız takımı çok hantal aşırı ağır ve temposuz oyunculardan kurmamız oldu.Nzonzi hocanın kurbanı oldu.nzonziyi seriye bin defa tercih ederim.

Bu adamlar yerine o sırf ucuz genç diye bahsettiğiniz yetersizler adamlar alınsaydı 6.lığıda aradık.

geçen sene başı revizyon tam yapılmadığı için şampiyonluk gitti.
aynı hataları hiç utanmadan sıkılmadan gene yapacaklar.

Ustat kiralik topcu senin degil neticede 1 yillik kiralamada alisma sureci derken 4 5 ay ztn verim alamiyorsun topcudan 2 yillik olmali ki verim alabilesin
Belese almiyoruz sonucta o yuzden dedim

Ozan bekledigimiz aidiyeti gostermedi
Hainlik yapmadi ama sozlesmesini uzatip sene sonu gidebilirdi banko forma sansi buluyordu ztn

öncelikli olarak belhanda ve babeli göndermezsek kimin geleceğinin pek önemi yok yine kenarda oturmaz oyunun içine ederler..

Mehmet ekici fenerbahçenin oyuncusu değil arkadaşlar bahsedilen isim ya alper potuktur ya da ozan tufan

Lig basliyor takimda hala ortasaha yok.

Onyekuru gitti yerini dolduracak hizli bir kanat yok

Jimmy, Belhanda gibi ise yaramaz oyunculari hala takimda tutuyoruz.

Başkan yarın 2.3 transfer yapar bırak diyenler eleştirenler başkanım çıkardı masaya vurdu der çokta şey yapmamak lazım.

Tolgaya kadar düştüysek bilin ki erken seçim yakın ve hocanın istifası yakın. Lig başlsın sadece 10 hafta veriyorum. 10 haftada 10 puan fark yeriz sonra zaten çarşı karışır

Başkan yarın 2.3 transfer yapar bırak diyenler eleştirenler başkanım çıkardı masaya vurdu der çokta şey yapmamak lazım.
o hatayi bir kere yaptik bir daha asla lig baslayip takimo gormeden laf etmen benim bu seneden umudum yok kimi alirlarsa alsinlar bu degismez bu yonetim beceriksiz is bilmezdir

Tepeye oynamaktan sıkıldık. Bu seferde düşmemeye oynayacağız. Ekici,Tolgay ve Alper nedir allasen ya !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt