- 6 Eylül 2014
- 95.633
- 66.053
- 4.608
tudor mılanın basına mı gecmıs
Biz kimi alacagiz onu soyle.kendı kendılerıne gelın guvey olmuslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tudor mılanın basına mı gecmıs
Biz kimi alacagiz onu soyle.kendı kendılerıne gelın guvey olmuslar
Tudor için rezalet bir kariyer adımı.Andrea Pirlo: "Igor Tudor'u buraya getirmek benim kararımdı. Deneyimli bir yardımcı arıyordum. Bu takımda eskiden top koşturmuş biri. Her şeyden önce belirli bir kişiliğe sahip asistana ihtiyacım vardı. Bu yüzden Tudor, benim için mükemmel bir seçim."
Adam kondisyonerlikten asistanlığa terfi etmiş.Andrea Pirlo: "Igor Tudor'u buraya getirmek benim kararımdı. Deneyimli bir yardımcı arıyordum. Bu takımda eskiden top koşturmuş biri. Her şeyden önce belirli bir kişiliğe sahip asistana ihtiyacım vardı. Bu yüzden Tudor, benim için mükemmel bir seçim."
ben anlamam ahmet denızcı bılırBiz kimi alacagiz onu soyle.
niye
Adamla alay ettiniz herif 1 hafta onceden biliyor kimle ilgilendigimizi. Foruma heykeli dikilmeliben anlamam ahmet denızcı bılır
Bence futbol bilgisi olarak potansiyeli var da, people management 10 üzerinden 1 filan.Tudor'un eksikleri çoktu da bu kadar gömülmeyi hak etmiyor.
O gittikten sonra onun kaybettiği Trabzon, Beşiktaş ve Başakşehir deplasmanlarında yine kazanamadık, fark yemedik sadece.
Küme düşmemeye oynayan adamı ligin en iyi takımına getirip o kadar harcama yaptık yani direkt full başarılı gitme ihtimali zaten yoktu.Bence futbol bilgisi olarak potansiyeli var da, people management 10 üzerinden 1 filan.
Rodop bu saatte nasıl uyanmış hanım evde temizlik var deyip sepetlemis anlaşılan

adam juveye gitmiş hala laf ediyonuz yaw insan durup düşünür o kadar eski juweli varken bu herifi niye getirdiler diye bi de kondisyoner diyosunuz gece gündüz burda bizim takımın kondisyonundan şikayet etmenize rağmen![]()
2012 model GS'dan sonra benim içerde en çok zevk aldığım dönem Tudor ve Mancini dönemleriydi valla.Küme düşmemeye oynayan adamı ligin en iyi takımına getirip o kadar harcama yaptık yani direkt full başarılı gitme ihtimali zaten yoktu.