Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de istiyorum , meekez orta sahaya 2 tane 19 yasinda delifisek alinsin, belhanda denen şut, pas ve gol , kisaca futbol ozurlusu yerine bunlari yapabilen genç oyuncu alinsin.

Ben sabrederim. Ben sabretmis ilk sampiyonlugumu lise 2 de yasamisim.

22 yasinda Turk futbol tarihinin skora en cok katki eden oyuncusuna tahammul edemiyor bu camia , nasil olacak bilmiyorum. Angel gomes 2 hata yapsa 3. Sunde mal, beyinsiz yorumlari gelmez mi?
gelecek tabiki de taraftara göre kulüp yonetilmeyecegi de aşikar.

Yeri geliyor bu kulübün en büyük yasayan efsanesine de laf ediyoruz eleştirip itin bir tarafına sokuyoruz ama bu oluyor diye hocayı göndermiyoruz. Bugu en dünyanın en varlıklı ve büyük takımlarından bayern taraftarı da ayni, Barcelona da aynı.
İs özü yönetim ve teknik ekip şeffaf olmalı bunun tek çözümü bu.

biz seneye avrupa bileti alabilirsek öpüp basimiza koyalim bu ne arkadas, son bomba adil deniyor demirspordan : )))

Coulibaly icin Club Brugge ve Beerschot teklif yapmis, bizim teklifimiz yokmus. Bizimkiler sessiz sedasiz transfer islerini yurutuyorlar da bakalim sonu ne olacak.

Geçmiş olsun üstat.
Duyum var mı? Senin kulağın deliktir, biliryorsundur bişeyler.
Aman Ali renkdaş, daha yeni çıktık :D

- Coulibaly ile ilgileniyoruz, ama bizim birinci tercihimiz değil. Liste nın tahmince alt sırasında. (Twitter)

- Moder ve Kamil ile ciddi ilgileniyoruz, zaten farklı kaynaklar bu habere girdi....burda problem harcancak nakit para yok. Satış yapılırsa, beklenmeden hamle yapılacak. Tabi bu zaman diliminde başka takımlar da rahat durmuyor.

- DMC ye LERMA diyorum :-)
Son Dakika • Guardian Yabancı Basın :

Yönetim şu anda harıl harıl düşünüyor nasıl satarız diye birisini. Oyuncular & menajerler ile daima temas halindeler bu günlerde.
Problem: Para edecek tek yer Stoper tandemin, lakin tek sağlam yerin de orası.

Son düzenleme:
lermacı herif okuduğu şeyle alakalı olarak espri yapmış duyum demeyelim o yazdığına

Şenol’un haberi yoktur ama ikna etmek için ne gerekiyorsa yapılsın. Seneye Euro 2020 için ilk 11 santrafor teklifi yaparak şansımızı denemek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt