Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aurelien Chedjou 28 yaşında 2007 yılından beri inanılmaz istikrarlı bir şekilde Losc Lille forması giyiyor . 2 senedir kariyerinin zirvesinde . Ortalama 50 maç oynuyor bir senede . Bir aygır gibi güçlü . Takım içi arkadaşlık içiin eboue gibi bir neşe kaynağı denebilir . Ayağı çok düzgün ve hava toplarına çok hakim ayrıca gol yüzdeleri de bir hayli fazla yılda yaklaış 5-6 gol atar . 23 kez kamerun milli takımını giymiş . Bence fransanın en iyi stoperi . Danyden artısı acemice hareketleri hiç yok denecek kadar azdır . Maç kaybettirmez hatasıyla . Hızı da dany den yavaş denebilir . ama bu yavaş demek değil bence takımın ileri çıkmasını düzene sokar . Sneijder selçuk gibi duran top ayaklarınız varsa bu adam türkiyede çok gol atar . Başka sorularınız varsa cevaplayabilirim ?

Lequipe falan anlaştığımızı yazmış diyollar doğru mu?

Cadju diye mi okunur bu adını yazamadığım zatın ismi

Koreografi yokmus derbi macinda

Bence stoperden daha çok sol bek lazım stopere sezon sonu serdar taşçı ömer topraktan birini alalım

********************* en güvendiğim kaynak şuanda basında onlar diyosa doğrudur diye düşünüyorum e yorumlarda oldukça iyi yönde ama CL de oynuyomu oynamıyomu oynamıyosa oynayanını bulsak daha iyi olur sanki çünkü maliyeti de az olmıycak sanırım ?

De Jong kütüğün önde gideni.Kasap tanımlamasına tam uyuyor.Kim olm bu eleman? Bu kadar maç izlerim ilk defa duydum ismini.

Ben hiç izlemedim, anlatılanlara göre böyle diye düşündüm. Lille'in defansıyış, Fransa'nın en iyisi deniliyor. Hatta geçen seneye Juve'ye gitti denilirken Lille vazgeçmiş falan.

Şu Sergen falan haftalık kaç para alıyor acaba? En kötü 5-10 bin alıyorlardır herhalde. Adamlar daha kimin gittiğini, kimin geldiğini, futbolcu isimlerini bile doğru dürüst bilmiyorlar. Bana o kadar para verseler, futbolcuların annesinin kızlık soyadını bile öğrenirim :eek:

Oha Sergen olayları bilmiyor. Ultraslan Fatih Terim'in yanında olduğu için karşılamaya gitmemiş.

Önceden açıklamışlardı zaten Sergen bey. Bir daha oyuncuyu karşılamaya gitmeyeceğiz diye.

Bırakın şunla bunla kıyaslamayı takımımızı ya, doğruları söyleyenlerlede tartışmaya giriyorsunuz bir de kuş diye etiketleyin tam olsun abi Liverpool ben takımım diyen kaç takımdan daha takımdır adamlar 3-5 yıl düştü diye kurda kuşa maskara oldular işe bak ya.

Mesele o değil ki arkadaşın biri duygusal olarak yazmış olabilir.

Ama ne yani doğma büyüme Liverpool'lu bir taraftarmış gibi tavır sergiliyor adam.

beyaz tvdeki foto güzeldi paylasirsa biri herkes görsün ben beceremedim eklemeyi fotoyu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt