Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o bölgede iyi değiller
günaydın arkadaşlarsol bek almadan buraları terketmem.. bu arada milliyetteki haber eğer dogru ise maliyet konusundada sneijder birçok insanın agzını kapatır birşey diyemezler..
NEVZAT DİNDAR / SKORER ÖZEL
Galatasaray'ın dünyada geniş yankı uyandıran Wesley Sneijder transferini sanılan aksine bir maliyetle gerçekleştirdiği ortaya çıktı.
Cim-Bom'un süper Hollandalı'ya ödeyeceği rakamı Skorer.com açıklıyor: Evet, Aslan Sneijder'e senelik olarak ne 4.5 ne de 4 milyon euro ödeyecek. 28 yaşındaki futbolcu Galatasaray'dan sezonluk net olarak 3.2 milyon euro alacak. Maç başı ücreti ise 20 bin euro.
Şu paylaştığım linkte Sneijder'in aile dostları anlatıyor Sneijder'i..
Türklerin arasında büyümüş ... bize yabancılık çekmeyecek..
Renktaşım Hollanda'dan defans hariç her adamı al.Avrupa'nın en iyi hücum hattı dersen kimse sana ne diyorsun demez ama Avrupa'nın en kötü savunma hattıda dersen kimse ne diyorsun demez.Bir ara Olsson diyorduk o ne oldu ki o iyiydi aslında![]()
Hollanda'dan ortasaha almak lazım. Leroy Fer ve Strootman inanılmaz oyuncular ama cok zor almak
Yabancı stoper bana anlamsız geliyor. Hele bonservise 8-9M vereceksek alalım Serdar Taşçı'yı önümüze bakalım.
günaydın renkdaşlar eger bu yazılanlar dogruysa yönetim harika bi iş çıkarmış kuşlar kafayı yer herhalde yinede resmi açıkamayı görmek lazım:sgr::sgr::sgr:

Şu paylaştığım linkte Sneijder'in aile dostları anlatıyor Sneijder'i..
Türklerin arasında büyümüş ... bize yabancılık çekmeyecek..
Beyler Kaka Milan'a gidememiş RM'de kalmış. Bir şey ima ettiğim yok, bilginiz olsun diye söylüyorum![]()
Beyler Kaka Milan'a gidememiş RM'de kalmış. Bir şey ima ettiğim yok, bilginiz olsun diye söylüyorum![]()

Kaka Galatasaray'da iş yapmaz
şuraya bak Sneijder geldikten sonra adam da beğenmeyiz biz artık
Sağlık kontrolüne girdi mi Sneijder