Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alın bir yerli stoper bir de yabancı sol bek bitsin bu transfer dönemi :D

Şu paylaştığım linkte Sneijder'in aile dostları anlatıyor Sneijder'i..

Türklerin arasında büyümüş ... bize yabancılık çekmeyecek..

günaydın arkadaşlar :) sol bek almadan buraları terketmem.. bu arada milliyetteki haber eğer dogru ise maliyet konusundada sneijder birçok insanın agzını kapatır birşey diyemezler..

NEVZAT DİNDAR / SKORER ÖZEL

Galatasaray'ın dünyada geniş yankı uyandıran Wesley Sneijder transferini sanılan aksine bir maliyetle gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Cim-Bom'un süper Hollandalı'ya ödeyeceği rakamı Skorer.com açıklıyor: Evet, Aslan Sneijder'e senelik olarak ne 4.5 ne de 4 milyon euro ödeyecek. 28 yaşındaki futbolcu Galatasaray'dan sezonluk net olarak 3.2 milyon euro alacak. Maç başı ücreti ise 20 bin euro.

günaydın renkdaşlar eger bu yazılanlar dogruysa yönetim harika bi iş çıkarmış kuşlar kafayı yer herhalde yinede resmi açıkamayı görmek lazım:sgr::sgr::sgr:

Şu paylaştığım linkte Sneijder'in aile dostları anlatıyor Sneijder'i..

Türklerin arasında büyümüş ... bize yabancılık çekmeyecek..

Yalnız en çok bu şikebahçenin ligimizin itibarını ne hale getirdiği önemli o videoda; adam ne dedi: ikna konusunda en çok geçen yılki süreç bizi zorladı. Yok eşi istemiyor, yok istanbul falan hikaye bu eziklerin sıfır yararı var ülkemize de, zarar da veriyorlar artık:mad:

Renktaşım Hollanda'dan defans hariç her adamı al.Avrupa'nın en iyi hücum hattı dersen kimse sana ne diyorsun demez ama Avrupa'nın en kötü savunma hattıda dersen kimse ne diyorsun demez.Bir ara Olsson diyorduk o ne oldu ki o iyiydi aslında :)

Vallaha Heitinga iyi diye hatırlıyorum ben Evorton'da oynuyordu.

yeni konu yeni stoper hayırlısı ile olur umarım...

Yabancı sınırlaması şu dönemde çok saçma Avrupa Kupaları için kötü oluyor.

günaydın renkdaşlar eger bu yazılanlar dogruysa yönetim harika bi iş çıkarmış kuşlar kafayı yer herhalde yinede resmi açıkamayı görmek lazım:sgr::sgr::sgr:

Açıklanmayacak sağlam bir imza parası vardır işin içinde ki mantıklısı da buydu , ver açıktan parayı kafan rahat etsin kimsede bu niye o kadar alıyor demesin takım içinde; NBA de bile açıktan para veriliyor , vergi kotası aşılması diye en mantıklı çözüm olmuş eğer haber doğruysa.:yenieek:

Beyler Kaka Milan'a gidememiş RM'de kalmış. Bir şey ima ettiğim yok, bilginiz olsun diye söylüyorum :asd:

Beyler Carlos Tevez, 28 yaşında.:n:

Kaka Galatasaray'da iş yapmaz :D

şuraya bak Sneijder geldikten sonra adam da beğenmeyiz biz artık

Sence normal değilmi ? Bence gayet normal bir durum. Direk totomuz kalkıyor diyeceğim ama sniper bu kalkmayacak gibi değil ki. Adam 28 yaşında bizde oynaycak. Hala rüya gibi geliyor bana uyanmasam iyi olacak.

Kubilay Türkyılmaz, söyleşi yapıyor Gs Tv'de şuan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt