Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Belki bana kızacaksınız renktaşlar ama ben G.inlerin gelmesinden yana degilim 29 yaşındaki adama 13 milyon eurolar vermek ve yıllık 3.5 gibi rakamlar önermek akıl işi degil

Farfan transferinide istemiyorum 8 milyon gibi rakamlara ne bu ya takımda genc oyuncu yok neredeyse hepsi 30 geçmiş yada 30a merdiven dayamıs oyuncular

bu oyuncuları satamayızda elimizde cakar transfer yaparken geri dönüşünüde düşünmek lazım tıpkı muslera örnegindeki gibi

8 milyon euroya farfanı alacagına 10 milyon euroya naniyi al hayatta elinde çakmaz daha 26 yasında oyuncu

Scout ekibimiz vardı hani bulsunlar bize 21 22 yaslarında türkiyeden genc kaliteli oyuncular

ab statüsü gelmezse;

Sinan Bolat bonservis yok

Aykut Demir 3 milyon

Aurelien Chedjou 6.3 milyon

Benoit Tremoulinas 4 milyon

Gökhan Inler 10 milyon

Jem Karacan 2 milyon

Kerim Frei 3 milyon

Erman Kilic 0

Umut Bulut 2,5 milyon

Eren Derdiyok 2.5 milyon

toplam: maksimum 35 milyon euro harcama.

gökhan inler'i cikarirsak 25 milyon, bu rakam asagi yukari bizim her sene harcadigimiz rakam.

sampiyonlar ligi gelirleri iki sene sadece bizim oldugu icin sorun yaratmaz bu harcama.

gerci bizimkilerin frei, jem karacan, sinan bolat ve aykut demir gibi alternatifler alacagi yok. bu sebeple kupada bilium takimlara elenmeye devam ederiz.

Evren Göz ‏@evrengoz 1m

Sezgin Ozcimbomlu'dan gelen haberler pek iyi degil, birazdan paylasacagim...

:sad007:

Kim oldugunu bilmeyenler vardir belki aranizda...

" soyadını özcimbomlu olarak değiştirdikten sonra gaza gelip doğum tarihini 1905 yapmak istemiş ama izin verilmemiştir! ayrıca kalp krizi geçirdiği bir günün akşamı mosmor vaziyette elinde serumla stada gelmişliği vardır."

oz-cimbomlu-sezgin_.jpg

fenerbahçe bugün mü basına açıklama yapacaktı yarın mı ?

Evren Göz ‏@evrengoz 1m

" soyadını özcimbomlu olarak değiştirdikten sonra gaza gelip doğum tarihini 1905 yapmak istemiş ama izin verilmemiştir! ayrıca kalp krizi geçirdiği bir günün akşamı mosmor vaziyette elinde serumla stada gelmişliği vardır."

oz-cimbomlu-sezgin_.jpg

Dualarımız onunla :sad007:

Bordeaux, Troyes'daki sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki defans Jeremie Brechet'i kadrosuna kattı.

Tremoulinas'ı verin o zaman bize işte.

Dualarımız onunla :sad007:

durumu malesef cok ciddi :sad007:

Evren Göz ‏@evrengoz 3m

Ic organlarda buyuk sorun var, ne kadar daha yogun bakimda kalacagi belirsizligini koruyor. Dualarinizi esirgemeyin...

Kalbinin normal insan kalbinden 4 kat daha buyudugu soylendi...Allah yardimcisi olsun ve sevenlerine sabir versin

Transfer Nöbeti

Evren Göz ‏@evrengoz 1m

oz-cimbomlu-sezgin_.jpg

Allah acil şifa versin. Dua ettim abime

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

durumu malesef cok ciddi :sad007:

Evren Göz ‏@evrengoz 3m

Ic organlarda buyuk sorun var, ne kadar daha yogun bakimda kalacagi belirsizligini koruyor. Dualarinizi esirgemeyin...

Kalbinin normal insan kalbinden 4 kat daha buyudugu soylendi...Allah yardimcisi olsun ve sevenlerine sabir versin

Hadi ya çok kötüymüş durum :sad007:

ab statüsü gelmezse;

Aykut Demir 3 milyon

Gökhan Inler 10 milyon

Jem Karacan 2 milyon

Kerim Frei 3 milyon

Erman Kilic 0

Umut Bulut 2,5 milyon

Eren Derdiyok 2.5 milyon

gökhan inler'i cikarirsak 25 milyon, bu rakam asagi yukari bizim her sene harcadigimiz rakam.

sampiyonlar ligi gelirleri iki sene sadece bizim oldugu icin sorun yaratmaz bu harcama.

gerci bizimkilerin frei, jem karacan, sinan bolat ve aykut demir gibi alternatifler alacagi yok. bu sebeple kupada bilium takimlara elenmeye devam ederiz.

Ya biraz realist ol Cl de Sinan Erman Eren ile mi başarılı olacaz.Ne zamandır bakıyorum renkdaş kurduğun kadroya o kurduğun kadro ve yedeklerınle Cl de başarı hayal

başkan 2-3 transfer yapıp bitireceğiz dedi.o kişilerin arasında melo var mı yok mu bilmiyorum ama bu takıma üst düzey iki tane ilk 11 oyuncusu lazım.yaş mevzusunu ve sonraki satıştan kar etme muhabbetini bırakın arkadaşlar.şu seviyede 22-23 yaşındaki topçuları bize bırakmazlar.Ünal Aysal ve Fatih Terimin transfer anlayışını 2 senedir anlamanız gerekirdi.geliştirecek birşeyi kalmamış ama takıma direk katkı yapacak oyuncuları tercih ettik.bunların arasında muslera,selçuk ve burak gibi özel adamlarda yok değil.her birinin yaş ortalamasıda aynı.AB olayı gerçekleşse riskede girecektir yönetim.ama görüyoruz ki geçmişte ribery hariç avrupa ve güney amerikadan aldığımız her genç oyuncu elimizde patladı.

ab statüsü gelmezse;

Aykut Demir 3 milyon

Gökhan Inler 10 milyon

Jem Karacan 2 milyon

Kerim Frei 3 milyon

Erman Kilic 0

Umut Bulut 2,5 milyon

Eren Derdiyok 2.5 milyon

Aynen hocam çok mantıklı , Sinan belki olmayabilir Eray oturabilir kulübe de ama Sinan gibi yedek ve bonservisi elinde olan bir kaleciyi isterdim şahsen.

Birde bunlara Şener'in eklenmesi gerektiğini düşünüyorum , Sabri'yi üçlü orta sahada rotasyona sokmak daha iyi olacak gibi.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Tremoulinas

Hamit Gökhan Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Eray (Sinan) , Şener , Aykut , Jem , Kerim , Erman / Engin , Umut / Eren

Çok iyi bir takım olurdu açıkcası , Hamit'in form ve performans durumuna göre , Jem , Engin , Erman , Yekta onu kesebilir o bölgede özellikle Engin ve Jem diye tahmin ediyorum böyle bir şey olursa :)

Ya biraz realist ol Cl de Sinan Erman Eren ile mi başarılı olacaz.Ne zamandır bakıyorum renkdaş kurduğun kadroya o kurduğun kadro ve yedeklerınle Cl de başarı hayal

baskan ve fatih hoca'yi dinlemediniz herhalde. ilk 11'e en fazla 2-3 oyuncu alacagiz dedi. bende yedek agirlikli transfer dönemi gecirecegiz diyorum, yedekleri 1461'e elenen takimdan bahsediyoruz.

sol bek ve orta saha disinda transfer beklemiyorum ben. 4-2-3-1 (4-5-1) sisteminde yabanci siniri her türlü varyasyonu engelliyor.

muslera

eboue semih chedjou hakan

farfan melo selcuk ???????

sneijder

drogba

hakan'i oynatsan bile yabanci fazla geliyor. sola da amrabati yaz al sana 8 yabanci. burak'i kanata koysan yine fayda etmiyor.

ilk 11'i komple degistirmek istiyorsunuz herhalde..

muslera

eboue chedjou semih sol bek

hamit (maalesef) inler selcuk

sneijder

burak drogba

en iyi halden bu olacak. melo-hakan veya inler-sol bek bunlardan biri olacak iste farfan falan unutun.

hamiti ne yapacagiz bilmiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt