Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aynen hocam çok mantıklı , Sinan belki olmayabilir Eray oturabilir kulübe de ama Sinan gibi yedek ve bonservisi elinde olan bir kaleciyi isterdim şahsen.

Birde bunlara Şener'in eklenmesi gerektiğini düşünüyorum , Sabri'yi üçlü orta sahada rotasyona sokmak daha iyi olacak gibi.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Tremoulinas

Hamit Gökhan Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Eray (Sinan) , Şener , Aykut , Jem , Kerim , Erman / Engin , Umut / Eren

Çok iyi bir takım olurdu açıkcası , Hamit'in form ve performans durumuna göre , Jem , Engin , Erman , Yekta onu kesebilir o bölgede özellikle Engin ve Jem diye tahmin ediyorum böyle bir şey olursa :)

bizim forumdakiler sag bekten kontenjan yiyip (sabri-hamit) sol beke de hakan'i atip kanatli sistem görmek istiyor. ++ muslera yerine onur tabiki

onur

sabri chedjou semih hakan

farfan melo selcuk amrabat

sneijder

drogba

su kadro bizim suanki kadrodan bile zayif.

Sinan Bolat Beşiktaş'tan imza parası istiyor yazmıştı Ertan Süzgün.Nasıl sıfır bonservise alacağız?

bizim forumdakiler sag bekten kontenjan yiyip (sabri-hamit) sol beke de hakan'i atip kanatli sistem görmek istiyor. ++ muslera yerine onur tabiki

onur

sabri chedjou semih hakan

farfan melo selcuk amrabat

sneijder

drogba

su kadro bizim suanki kadrodan bile zayif.

Kesinlikle , böyle maceralara gerek yok AB statüsü gelmiyorsa , sistem , plan vs. belli , Fatih Hoca takım bu kadar kalite düşüşüne izin vermez.

Hem Burak kesilecek , hem Amrabat gibi devamsızlık sorunu olan bir adam oynayacak , Hakan ve Sabri'ye hiç girmiyorum bile.

Muslera - Onur değişikliğini konuşmaya dahi değmez.

Sinan Bolat Beşiktaş'tan imza parası istiyor yazmıştı Ertan Süzgün.Nasıl sıfır bonservise alacağız?

İmza parası 100.000 - 200.000 olur ne olur altı üstü bunlar komik meblağlar , Ufuk ve Aykut'a verdiğimiz toplam maaş kadar vermeyiz bile ve onlardan çok daha iyi ve kaliteli bir yedek kalecimiz olur :yenieek:

amk arda diyip duruyor, gelirse bütün planlar bozulacak, kadrolar baştan yapılacak.ah be arda, gel be koçum.gs > atm.

besiktas'in kac senedir avrupa'da olmadigini hesap edin, sinan'a biz yedek kalecilik teklif etsek kesinlikle düsünür. avrupa'ya gidince bile bir is yapamayan besiktas mi yoksa ünal aysal'in, fatih terim'in, huzurun, drogba'nin oldugu takim mi?

Transfer nöbeti vardi degil mi.

Fakat Fenerbahce daha eglenceli, ben temiz kramponlarda devam edim :asd:

Aynen hocam çok mantıklı , Sinan belki olmayabilir Eray oturabilir kulübe de ama Sinan gibi yedek ve bonservisi elinde olan bir kaleciyi isterdim şahsen.

Birde bunlara Şener'in eklenmesi gerektiğini düşünüyorum , Sabri'yi üçlü orta sahada rotasyona sokmak daha iyi olacak gibi.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Tremoulinas

Hamit Gökhan Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Eray (Sinan) , Şener , Aykut , Jem , Kerim , Erman / Engin , Umut / Eren

Çok iyi bir takım olurdu açıkcası , Hamit'in form ve performans durumuna göre , Jem , Engin , Erman , Yekta onu kesebilir o bölgede özellikle Engin ve Jem diye tahmin ediyorum böyle bir şey olursa :)

Gel alnından öpecem :yenieek:

Emre colak israrla selcukun yaninda denenmeli extra kuvvet antremani yapmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt