Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Dortmund o kadar para vermez, hem zaten Götze yerine Eriksen geldi
takımda 10 tane yabancı var hala daha o gelsin bu gelsin diyenler var çok aç gözlüyüz
beleşoğluna 2 yıl hapis isteniyormuş nedir ne değildir bilgisi olan varmı renkdaşlar?
FB Ersun Yanal ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamış
Kasımpaşa futbol direktörüne küfretmiş bodur.Adamda dava açmış.
Hayatım da bu kadar saçma yorum görmedim.Kimse gelmesin o zaman.Ne alakası var açgözlülükle.Eger bir alakası var ise de dünya da takımına daha iyi futbolcu gelmesin diyen yani senin tabirinle açgözlü olmayan taraftar yoktur
FB Ersun Yanal ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamış
ne olcak para cezasına çevirilebiliyormuymuş?çeviriliyorsa bi halta yaramaz
Hayatım da bu kadar saçma yorum görmedim.Kimse gelmesin o zaman.Ne alakası var açgözlülükle.Eger bir alakası var ise de dünya da takımına daha iyi futbolcu gelmesin diyen yani senin tabirinle açgözlü olmayan taraftar yoktur
Dümûra uğramış. Açılmıyo..kapak toplama derken :trollface: Sinop Derneğimizin "Kapak Toplama" Kampanyası Devam Ediyor | Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi
Bunlar iyice uçtu, Di Maria için 25 m € teklif edecekmişiz. :trollface:
@FutbolerosMarca @MARCANDO201324 dk
El #Galatasaray ha puesto los ojos sobre #DiMaría, por el que el conjunto turco estaría dispuesto a ofrecer 25 millones de euros||#LigaBBVA
El #Galatasaray ha puesto los ojos sobre #DiMaría, por el que el conjunto turco estaría dispuesto a ofrecer 25 millones de euros||#LigaBBVA
arkadasda bir kac gundur boyle farkli olmak farkli gorunmek seyleri seziyorum.kacinci sacma mesaj rastladigim bu.