Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

takımda 10 tane yabancı var hala daha o gelsin bu gelsin diyenler var çok aç gözlüyüz

beleşoğluna 2 yıl hapis isteniyormuş nedir ne değildir bilgisi olan varmı renkdaşlar?

takımda 10 tane yabancı var hala daha o gelsin bu gelsin diyenler var çok aç gözlüyüz

Hayatım da bu kadar saçma yorum görmedim.Kimse gelmesin o zaman.Ne alakası var açgözlülükle.Eger bir alakası var ise de dünya da takımına daha iyi futbolcu gelmesin diyen yani senin tabirinle açgözlü olmayan taraftar yoktur

Benim adım Holmen.Bir geldim 2 yıl men.Dedim Azize ne yapıyorsun sen ? Dedi bana yumurtalı menemen:)

Hayatım da bu kadar saçma yorum görmedim.Kimse gelmesin o zaman.Ne alakası var açgözlülükle.Eger bir alakası var ise de dünya da takımına daha iyi futbolcu gelmesin diyen yani senin tabirinle açgözlü olmayan taraftar yoktur

yabancı sınırı olmasa haklısın ama tribüne sneijder drogba gönderme lüksümüz yok

arkadasda bir kac gundur boyle farkli olmak farkli gorunmek seyleri seziyorum.kacinci sacma mesaj rastladigim bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt