Tahir Dede
Parçalı Üye
- 8 Temmuz 2009
- 4.518
- 0
- 1.306
Cevap: Transfer Nöbeti
:SS:
:SS:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye ligi icin yazmisdim onu ben zaten. Eboue sampionlar liginde oynar bence. riera in yerine ama kesinlikle carlinhso yada bilemedim baska gercek sol bek alinmali. riera ile bu is yürümez savunma bakimindan.
bide önünde savunmasi pek göremedigim kerim frei varsa hic olmaz
Diger tarafda farfan ama baya yardim ediyor savunmasina . schalke de yardim ediyordu baya yani en azindan.
hamit türkiye ligi icin savunma seviyesi yeterlidir bence. iniestayi durduran adam bukadar beklentide olalim yani artik
Lig TV: Kulüpler Birliği'nin 6+2+2 teklifini sunması bekleniyor. TFF AB statüsüne sıcak bakmıyor.
bunla bir caps yapmak lazım fikret orman olacak resimde önünde para aha para gördüm para diye:lol:
sol kanat felç olur zaten terimin kerim frei 11de oynatacagını dusunmuyorum 4-3-1-2 devam edecek yada 3-4-1-2 bellimi olur![]()

kerim tutmazsa yandik zaten
yok ya kilic var. emre var . alternativimiz var o kanata yani. ilkai kerim olmasina gerekmiyor. benim tutarsa ilk 11 de oynayacak cekilde yazdim sadece.
amrabat da var yani . ama yabanci konusunda amrabat icin harcayni dövelerler herhalde su anki perfomansi ile![]()