Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Türkiye ligi icin yazmisdim onu ben zaten. Eboue sampionlar liginde oynar bence. riera in yerine ama kesinlikle carlinhso yada bilemedim baska gercek sol bek alinmali. riera ile bu is yürümez savunma bakimindan.

bide önünde savunmasi pek göremedigim kerim frei varsa hic olmaz :)

Diger tarafda farfan ama baya yardim ediyor savunmasina . schalke de yardim ediyordu baya yani en azindan.

hamit türkiye ligi icin savunma seviyesi yeterlidir bence. iniestayi durduran adam bukadar beklentide olalim yani artik

sol kanat felç olur zaten terimin kerim frei 11de oynatacagını dusunmuyorum 4-3-1-2 devam edecek yada 3-4-1-2 bellimi olur :)

Lig TV: Kulüpler Birliği'nin 6+2+2 teklifini sunması bekleniyor. TFF AB statüsüne sıcak bakmıyor.

ab statusu dıye burda ılk 11 ın 10 unu yabancı yapanlar var. Boyle bıse mumkun degıl su an ıcın Turkıye de. ısabet olur. Bence daha farklı bır yol bulunmalı düz 8 gibi falan. O kurulan kadrolar belkı bır 10 sene sonra falan olabılır

sol kanat felç olur zaten terimin kerim frei 11de oynatacagını dusunmuyorum 4-3-1-2 devam edecek yada 3-4-1-2 bellimi olur :)

kerim tutmazsa yandik zaten :D

yok ya kilic var. emre var . alternativimiz var o kanata yani. ilkai kerim olmasina gerekmiyor. benim tutarsa ilk 11 de oynayacak cekilde yazdim sadece.

amrabat da var yani . ama yabanci konusunda amrabat icin harcayni dövelerler herhalde su anki perfomansi ile :asd:

kerim fulham da 11 oynamıyor nasıl oluyorda gs ye yakıştırıyorsunuz hayret ediyorum. ab işi olmayacak gibiyse kanata filan gerek yok.4132 devam etsin yoksa 2 bekte türk olmak zorunda oluyor bütün sezon ızdırap içinde geçmez.

küme düşsünler de ülke rahatlasa . tabiii siyaset körükler

kerim tutmazsa yandik zaten :D

yok ya kilic var. emre var . alternativimiz var o kanata yani. ilkai kerim olmasina gerekmiyor. benim tutarsa ilk 11 de oynayacak cekilde yazdim sadece.

amrabat da var yani . ama yabanci konusunda amrabat icin harcayni dövelerler herhalde su anki perfomansi ile :asd:

erman kimseye süpriz olmasın ben ligde fatih terimin baya bir oynatacagını dusunuyorum :D amrabat iyi oyuncu ama ne yapacagını bilmiyor alıyor topu sürüyor hızlı karar veremiyor rakip tekrar karşısına geliyor tek yaptığı alıyor kanatta sürüyor geri çekiyor açıyor bir orta içeri kat edemiyor onuda farfan çok iyi yapıyor :D

Emre C ne yapti bütün sezon oynadi yinede sampion olduk. Ikinci sezon sol kanat oynayan ne yapti ki ? Okadarini Kerim de yapar düsünüyorum en azindan

bizim basın medya acayiptir kerim 2 maç iyi oynasın çocuğun futbol hayatını bitirecek düzeyde haberler yaparlar yoksa kerim avrupada oynasa oynatılsa büyük iş yapabilecek bir isim

Tolga'nın BJK'ye 3 milyon avroya transfer olacağının sorulması üzerine Trabzon asbaşkanı Çakıroğlu: "Bu parayı şaka olarak kabul edebilirim" demiş.

Tolga yattı sanırım biranda transfer atağına kalktıklarını sanan Beşiktaşlılar'ın hayalleri suya düştü :D

kerim alindigi vakit ilk 11 oyuncusu olmayacagi icin suan hic acil gereken bir transfer degil. sol bek ve orta saha acil alinmali ve tabiki umut. gerisini bunlari aldiktan sonra düsünürüz

Profesyonel oyuncumuz Engin Baytar'ın sözleşmesi 2013-2014 sezonundan başlamak üzere 2+1 sezon (3.sene opsiyonlu) uzatılmıştır. Buna göre oyuncuya, herbir sezon için 1.100.000 USD sabit transfer ücreti ve 20.000 USD değişken transfer ücreti ödenecektir.

allah allah zam yapmisik

adam 1 sene oynamadi zam yaptik nasil oluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt