Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Top Hareketli olduğu için onu kaçırması normal. Onu en iyi forvetler dahi kaçırabiliyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Biliyorum ama işte ondan çok ümitliydik bizi hayal kırıklığına uğrattı. İnsan onun en iyisi olmasını istiyor. Bunları da atması lazım, en iyisi olması lazım :red:

Anlamadığım olay hoca hiç sol bekten bahsetmiyor ama basında sıkça isim geçiyor . Hoca sanki sadece 2 transfer yapılacak gibi konuşuyor sürekli, bari bu 2 adam kaliteli olsun , gidip de johansen ve rodegalla'yı alıp transfer kapattık dersen sana gülerler . Özbek yazın yeni yapılanma demişti sözde ama Serdar'ı da sayarsak 3 transfer düşüncesi ile revizyon yaptık , bravo başkanım

Sent from my iPhone using Tapatalk

bruma real madrid maçındaki gibi oyuncu geçmeye de başlar yakında.direkt kaleye gider bu özgüvenle.

Lig için taş gibi önlibero ve santrfor yeterli olabilir şampiyonluk için.
Seneyede Avrupa için geri kalan eksikleri tamamlarsak takım birşeye benzeye bilir Avrupa platformunda. İlk onbirimiz fena sayılmaz iki nokta transferi ile yani.
Bu kadarını da becere bilsinler artık.

Son düzenleme:
bu fenerin maçları artık nasıl sıkıcıysa antudaki yorumları okurken bile sıkılıyorum

Jan Olde Riekerink'in açıklamaları şöyle:

"Zor bir hafta geçirdik ve çok iyi bir takım ruhunu sahaya yansıttık. Genel sürece bakıldığında da önemli adımlar attık. Bir takım kuruyoruz; her şey bitmiş değil, hazırlık kampındayız. Young Boys lige başlayacak ama biz sezonu henüz 2 hafta önce açtık. Daha aramıza katılacak milli oyuncularımız var."

"Kupa kazanmak her zaman çok zevklidir. Tüm ekibimle gurur duyduğumu söyleyebilirim. Zira tüm ülke olarak zor günler geçirdik, birbirimize destek verdik."

"Ne istediğimiz çok açık. Defansif orta sahaya ve forvete takviye yapacağız. İyi performans sergileyen arkadaşlarımız da oldu. Yöneticilerimiz ve başkanımızla çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz. Aramıza katılan oyuncularımız olacaktır ilerleyen günlerde..."

"Bruma son iki karşılaşmada maçın adamı seçildi. Ben Bruma gibi bir oyuncuyu takımda tutmak isterim. Çok iyi oyuncu olması bir kenara, sosyal yöneyle de kulübe katkı veren bir oyuncu. Oynadığı sürece mutlu olan bir oyuncu. Kendisinden çok memnunum..."

Riekerink, "Ne istediğimiz gayet açık. Beklentilerimiz açık. İkinci kamp bölümüne yeni isimler katılacaktır. Yöneticilerimizle çalışmaları devam ettiriyoruz. Her zaman ilk istediğiniz oyuncuyu almanız kolay olmuyor, ancak yeni oyuncular aramıza katılacaktır" dedi.

"Zor bir hafta geçirdik ve çok iyi bir takım ruhunu sahaya yansıttık. Genel sürece bakıldığında da önemli adımlar attık. Bir takım kuruyoruz; her şey bitmiş değil, hazırlık kampındayız. Young Boys lige başlayacak ama biz sezonu henüz 2 hafta önce açtık. Daha aramıza katılacak milli oyuncularımız var."

"Kupa kazanmak her zaman çok zevklidir. Tüm ekibimle gurur duyduğumu söyleyebilirim. Zira tüm ülke olarak zor günler geçirdik, birbirimize destek verdik."

"Ne istediğimiz çok açık. Defansif orta sahaya ve forvete takviye yapacağız. İyi performans sergileyen arkadaşlarımız da oldu. Yöneticilerimiz ve başkanımızla çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz. Aramıza katılan oyuncularımız olacaktır ilerleyen günlerde..."

"Bruma son iki karşılaşmada maçın adamı seçildi. Ben Bruma gibi bir oyuncuyu takımda tutmak isterim. Çok iyi oyuncu olması bir kenara, sosyal yöneyle de kulübe katkı veren bir oyuncu. Oynadığı sürece mutlu olan bir oyuncu. Kendisinden çok memnunum..."

riekerink olmasa belki bruma simdiye kadar satilmisti.

birer dememiş ki?

hojam bony ve güzel bir dos gelirse ligi elinde süpürüsün be hojam seviyoruz seni:D

birer dememiş ki?

resmi siteden aldim bunu; video yu izlemedim ama haber sitelerinde bir takviye yaziyor

1f2ffbce89f8b64f44d05aac2cbef99b.png

Lig için taş gibi forvet ve santrfor yeterli olabilir şampiyonluk için.
Seneyede Avrupa için geri kalan eksikleri tamamlarsak takım birşeye benzeye bilir Avrupa platformunda. İlk onbirimiz fena sayılmaz iki nokta transferi ile yani.
Bu kadarını da becere bilsinler artık.

Hocam defansif orta saha diyecektin galiba :P

hala bony diyenler gitsin bir soğuk duş alsın ...
yav akıl var mantık var bony mümkün mü ?
umutla devam edeceğiz işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt