Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelen adam nasıl alışıcak ülkeye takıma hocanın sistemine..bunun düşünen bir özbek yok gelen forvet robot ya direk şov yapıcak . serdar aziz e verilen parayı donka verilen 2.5milyon avroyu unutmadık unutmucazz gün gelir devran döner dursun özbek bir gün bizde konuşucaz..

Son düzenleme:
Valla sabir hakedene gisterilir. Dursun sabri hakedecek bisey yapmadi!!! Yalan, beceriksizlik hayal kirikligi disinda bisey yok!!

Hayatimda boyle yalanci, cibiliyetsiz baskan gormedim GS da!!
orası öyle ama iki üç iş yapacak transfere bi şekilde duymamazlığa verip maçlarımızı izlicez.. eğer birini almazsa full konsantre dursuna saldırıcak taraftarlar şu an tartışmasız herkes nefret ediyo koskoca Galatasaray taraftarını karşısına aldı .. sadece dinazorlar koruyo başkanımız diyip benim başkanım değil kardeşim bu adam.

Fikret Orman: Erdal Torunoğulları duygusallığından dolayı bir hata yaptı. Biraz dinlensin.

adam akıyor ya bize de böyle başkan lazım ah bee

fikodaki kibir israilde yok ama adam işi biliyor öğrendiler zaman içinde transfer nasıl yapıldığını.

Fikret Orman: "Bizde panik havası var mı? Burası Beşiktaş. Dünyanın en önemli kulübü."
tamam fikocum sözlerimi geri alıyorum fazla içmişsin enerji içeceğini :)

Bakiyorum da Fiko denen hiyar burada adam muamelesi görüyor.

forumda her yer yine karga pisliği olmuş , az havalandırın şurayı ya.

biri de çamaşır suyu , vileda getirsin , temizleyelim şurayı.

peh

fikret-orman_2279.jpg

Adamın ham maddesi

Kulupten biri transferi kapattik desin de nobete de kilidi vuram.

Adam ariyorsaniz ben buldum buyrun

https://cdn-*********************.sozcu.com.tr/*********************-resimler/2015/11/sneijder_04.11.2015.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt