Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi sonuçta ön libero defansı biraz kuvvetlendirecek. Top tutabilen iyi bir forvette sneijder, poldi ve sinan (bruma) ın ceza sahasına yaklaşmalarını sağlayacak.

Ama söyliyim stoper de şart. sürekli sakatlanan semihle, serdar ile ched ile yürümez bu iş.

minimum 3 adam ki 2 forvet, 2 merkez orta saha ve 1 lider stoper olmak üzere 5 almak lazım. Hadi bu yıl avrupada yokuz, para yok idare edelim dersen 3 olur !! Daha aşağısı olmaz valla bize gelişi 3 zaten !! :)

5 transfer zor, hatta 3 transfer bile cok zor. 3 transfer yaparlar ama gerekli yerlere yaparlar mi süpheliyim acikcasi. Bence hala en az 2 tane gereksiz topcu alinacagini düsünüyorum. Tabi ki komisyon transferleri olur bu iki topcu da.

Muslera izlenir, özledik reisi.

Umarim keyfi yerindedir, ona cok ihtiyacimiz var bu sezon yine. Morali yüksek olmali, önündeki kazmalarin kendisini bu kadar üzmelerine izin vermemeli reis ;(

2 forvet 1 orta saha

2016-2017 TURGAY ŞEREN SEZONU ŞAMPİYONU

ANLI ŞANLI GALATASARAY

Ben bu yönetim kadar beceriksiz, ise yaramaz bir yönetim görmedim, hatirlamiyorum.

Lig baslayacak, en kritik bölgelere takviye yapilmadi, sponsor yok, kombineler komik durumda, formalar satisa cikmamis vs.

Say say bitmez yönetimin capsizligi. Az evvel GSTV´de Olimpiyat icin cikmis konusuyordu. 3 kelimeyi bir araya getiremiyor resmen. Skandal.

"Enes´i bicaklayan insanlara söyleyecegim cok eh uh ihm, yani...söyleyecegim sey...gercekten ayip ettiler"

Böyle bir adam resmen. Bu adamdan hayirli seyler beklemek kendi aptalligimiz olur.

dursun;galatasaray taraftarı istedigi gibi hayal kurabilir dedigi gün bence hersey bitmişti zaetn

Riekerink iyi hos adam ama ben Prandelli´ye benzetiyorum. Prandelli´yi de sezon baslamadan yere göge sigdiramiyorduk.

Sempatik adamdi, güzel konusuyordu, Sabri gibi yeteneksizleri kadro disi birakmisti vs.

Riekerink hakkinda fikir edinmem icin ilk yarinin ilk 5-6 maci gecmeli. Sonra konusuruz.

Galatasaray düşmanı adi herifler sizin bize yaptığınızı düşmanım dediğiniz kişiler yapmaz.

- Stadını çatısını kapatacağız dediniz. Bugün stad ile ağzınızdan bir kelime bile çıkmıyor.
- Grosskreutz rezaletini bugün BAL liginde mücadele eden takımların yöneticileri yapmaz.
- Geçen yıldan beri dilenci gibi sponsor arıyorsunuz sizi gören herkes masadan kalkıyor.
- Satılan kombine sayısı 3-4 bin civarı.
- Devre arası 4-5 adam alacağız dediniz her işi elinize yüzünüze bulaştırdınız. UEFA dediniz kıvırdınız.
- FFP dediniz sözleşmesi 6 ay sonra bitecek adama 2.5 milyon euro bonservis verdiniz.
- FFP dediniz Sabri ve Hamit ile sözleşme imzaladınız.
- FFP dediniz Serdar'a 4.5 milyon euro bonservis verdiniz.
- 4-5 ay çapsızlığınız yüzünden hoca bile bulamadınız.
- Kampa oyuncu getiremediniz.
- Taraftara yalan söylediniz, kandırdınız. Mahçup olacağınıza daha çok yalan söylediniz daha çok kandırdınız.

Riva ve Florya'yı peşkeş çekmeden defolun gidin.

Nando: Burada çok mutluyum, çok rahatım. Galatasaray'da çok mutluyum. Galatasaray bana çok şey kattı.

h.o

Wesley Sneijder @sneijder101010 With my friend Fabio Cordella @fcordellaoffici I started a special project. Soon all details will follow...

CoNlBXoUIAEjmj-.jpg

UMARIM AYRANDIR BU

Dursun Özbek: "Darbe girişimi yüzünden dünyaca ünlü süper yıldızlar ile anlaşamadık"

Dursun Özbek: "Bunlardan en ünlüsü İspanyol süperstar Reyes, kendisini ikna ettik ama karısını edemedik"

Dursun Özbek: "Transfer olmadan da kaliteli bir takımımız var, Türkiye Kupasını tekrar kazanacağız"

Muslera: "Galatasaray tarihinin bir sezonda en az gol yiyen kalecisiydim. En çok yiyen de ben oldum. Galatasaray tarihine adımı yazdırdım."

:asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt