Sinan Toprak
Sarı Üye
- 27 Mayıs 2015
- 222
- 0
- 476
Umut Bulut yıllık 1.75 milyon euro, Donk yıllık 1.5 milyon Euro alıyor. Kasımpaşa bunun ne kadarını karşılayacak acaba? Muhtemelen adam başı en fazla 200-250 bin euro verir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marsilya yokluyordu bi ara. Diarra bonservisine karşı verebiliriz Böylece diarra'ya imza parsı vermemiş oluruz. Kazan kazan.Chedjounun talibi mi var sanki öyle satalım demeyle olmuyor bu işler. 31 yaşında senelik 3 milyon euroya para alıyor adam
Bu mesajı dursun özbek görse anlamak için 7-8 defa okurMarsilya yokluyordu bi ara. Diarra bonservisine karşı verebiliriz Böylece diarra'ya imza parsı vermemiş oluruz. Kazan kazan.
burdaki muhabbetten kimseyi beğenmemelerden sıkılan bir tek benim heralde cidden baydılar. ereni beğenme niasse beğenme kimi alalım kendiniz oynayın forvette bonyi almak için bütçe lazım uefanın gözü önündeyiz biraz gerçekci olun alamıyo işte bu başkan niasse eren al leiva al tamam sağ bek olarak alsalar da olur ben linnese güveniyorumLass yoksa.tabi ki Leiva ok madem sakatlık sorunları yok deniliyor ayrıca ben Eren ve Niasse a fitim sanki bu yönetim daha iyisini yapacak gibi beklentim yok
Denilenler doğru ise Eren karşılığı 2,2 +Donk+ Umut anlaşması da normal ama maaşları tamamen Kasımpaşa tarafından ödenecekse tabi, Eren ve Umut maaşları birebir olur Donk maaşından kurtulunur (galiba 1,5x2 yıl) bu durumda abes olan ne anlamadım verilecek olan maaş ve gidenler ile tahmini 2,2(bonservis) +5,2(3 yıllık maaş)+2,5(donk)=yaklaşık 10 milyon, tasarruf 1,8 (umut)+3 (Donk)= yaklaşık 5 milyon eur fark olan 5 milyon da bonservis + 3 yıllık maaş Eren gibi bir futbolcu için çok değilki hele.de donk ve umutun yatacakları dikkate alınırsa çok mantıklı bir iş tabi rakamlar bu ise
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
burda kesin olarak iş yapr bizim sistemde ayakları düzgün ve hızlı bir adam bony niasse olsa keşke olamıyosa eren niasse de olurNiye 1 yilda kadro disi kaldi peki?
Biz de Tarigi ve olcani 5 er milyon euroya aldik!!
burda kesin olarak iş yapr bizim sistemde ayakları düzgün ve hızlı bir adam bony niasse olsa keşke olamıyosa eren niasse de olur