Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut Bulut yıllık 1.75 milyon euro, Donk yıllık 1.5 milyon Euro alıyor. Kasımpaşa bunun ne kadarını karşılayacak acaba? Muhtemelen adam başı en fazla 200-250 bin euro verir.

SA.

Kim ne derse desin, geleceği söylenen Leiva ve Niasse yetersiz kalacak. Bu takıma çok acil reis bir stoper ve iyi bir sağ bek alınması lazım. Ched + semih + serdar + koray + donk hepsini birleştirme şansımız olsa bir tane doğru düzgün stoper çıkmaz ortaya. Aynı şekilde sabri ve linnes içinde geçerli.

Neyse bu sene Mou reisi takip edelim.

Chedjounun talibi mi var sanki öyle satalım demeyle olmuyor bu işler. 31 yaşında senelik 3 milyon euroya para alıyor adam

Ched in son senesi. Bu senede idare ederiz. Seneye. Chedju, balta ve semihle yolları ayırmak lazım. Serdarıda yollardım ama daha yeni alındı malesef yedek olarak kalmak zorunda. Bu takımın 2 tane çokiyi stopere ihtiyacı var. Artı sağlam bir önlibero. Bu sene bu çöplerle idare edecez nasılsa avrupa yok.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fotomaç'a göre Denayer için tekrardan teklif yapmışız.
Umarım gelir.
Gerekirse sağ bekte de kullanabiliriz ki Linnes şu an pek güven vermiyor.

Chedjou gitsin de en azından stoperimiz var demeyelim, en riskli bölgede saatli bomba gibi patlıyor. Feyenooord'dan van der Heijden alınabilecek bir stoper.

Tapatalkta bazı konular açılmıyor, herkesin böyle mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lass yoksa.tabi ki Leiva ok madem sakatlık sorunları yok deniliyor ayrıca ben Eren ve Niasse a fitim sanki bu yönetim daha iyisini yapacak gibi beklentim yok

Denilenler doğru ise Eren karşılığı 2,2 +Donk+ Umut anlaşması da normal ama maaşları tamamen Kasımpaşa tarafından ödenecekse tabi, Eren ve Umut maaşları birebir olur Donk maaşından kurtulunur (galiba 1,5x2 yıl) bu durumda abes olan ne anlamadım verilecek olan maaş ve gidenler ile tahmini 2,2(bonservis) +5,2(3 yıllık maaş)+2,5(donk)=yaklaşık 10 milyon, tasarruf 1,8 (umut)+3 (Donk)= yaklaşık 5 milyon eur fark olan 5 milyon da bonservis + 3 yıllık maaş Eren gibi bir futbolcu için çok değilki hele.de donk ve umutun yatacakları dikkate alınırsa çok mantıklı bir iş tabi rakamlar bu ise

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
burdaki muhabbetten kimseyi beğenmemelerden sıkılan bir tek benim heralde cidden baydılar. ereni beğenme niasse beğenme kimi alalım kendiniz oynayın forvette bonyi almak için bütçe lazım uefanın gözü önündeyiz biraz gerçekci olun alamıyo işte bu başkan niasse eren al leiva al tamam sağ bek olarak alsalar da olur ben linnese güveniyorum

Sergen Bony ile ilgili yorum yapmazsa bu iş olur.

Lucas leiva , johansen , eren derdiyok , niasse ve birde duruma göre denayer gelecek heralde. Gerçi 4-5 transfer oluyor böylede ama :s

44 gol yiyen takimdan koray ve denayer gitti yerine muzmin sakat serdar geldi.

Bariz savunmamiz daha da geriledi bu yil.

Bizimkiler hala ne on libero ne forvet ne stoper aldi.

Muslera
Arbeloa..Denayer..Hakan..Carole
Leiva..Selçuk
Poldi..Sneijder..Bruma
Eren

Cenk
Linnes..Serdar..Chedjou..Sabri
Hamit..Johansen
Sinan..Emrah..Yasin
Niasse

leivaya müzmin sakat diyenler adam son 4 sezonda sakatlık nedeni ile sadece 14 maç kaçırmış....

Leivaya sakat diyenler son sakatlığından dolayı sanki sürekli sakatlanıyormuş gibi algı oluşturuyorlar.

leivaya sakat diyenlere aslında cevap vermemek lazım muhtemelen senede 2-3 mac izliyorlar yada kuşlar

hiçmi premier lig izlemiyorsunuz yada intertte pokemon kovalamak yerine açın araştırın ne oynamış bu adam diye

bu adam liverpoolun en saglam en istikrarlı adamlarından biri gerrard varken dahi ilk 11 oyuncusuydu adam sezonda 30 mactan aşagıya oynamıyor

aslında böyle mantıksızca salakça eleştirenlere getirecen merteri josef desouzayı filan al sana önlibero diyecen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt