Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak canım kardeşim ben zaten sana hak veriyorum , ne konuda dersen Özbek gibi bir adam zaten anca Eren'i alır ; alamasa da umut tekrar takıma döner . Benim kızdığım nokta böyle heyecanla beklemeniz ve 11 için düşünmeniz. Yoksa ben çok çok iyi bir rotasyon oyuncusu olduğunu zaten inkar etmiyorum ki. Tamam diyeceksin ben desem ne değişecek haklısın ama siz de Özbek'leşmeyin kurban olayım .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dursun ve hamza gibileri oraya getirenleri yargilamak gerekir . Adamlar taraftari soguttu futboldan 4000 kombine satilmis. Bunlara benzemek mi allah korusun

1905

Eren bu vatanın evladı değil ki ama.
İsviçreli olup almanya'da tecrübe kazanmış birisi.

Onu biliyorum başka izahatı yok ama bu adama bu kadar methiyeler düzülmesindeki umut bulutun genç hali.

5-7 milyon arası bir rakama gönderir kasımpaşa leiva gibi bir transfer daha yapılabilir ama işte ...... vizyon lazım

Bony 30 milyon değil en fazla 15 milyon eder o da bir ihtimal.
Dzeko alınabilirdi immobile alınabilirdi llorente alınabilirdi.Simone zaza alınabilirdi.Fernando Torres alınabilirdi Falcao şartları zorlardın alınabilirdi.

Derdiyoku almaktansa poldi oynasın forvet bir 5 milyonluk kazık yemeye ne kadar meraklısınız yaw
Saydiklarini getiremiyorlarsa ki getiremezler erene hayir demem ben . 5 milyon da vermem ama . 3 topcu +2 milyon veririm mis gibi poldi sinan eren yaparim.

1905

Dursun ve hamza gibileri oraya getirenleri yargilamak gerekir . Adamlar taraftari soguttu futboldan 4000 kombine satilmis. Bunlara benzemek mi allah korusun

1905

Şimdi anladın mı neden kızdığımı ? Emin ol bu takımın as forveti Eren olsun anca 10 bin satılır ama 2. Forvet olarak gelip iyi bir adam gelirse herkes heyecanlanır . Yoksa kimse Eren çok kötü oyuncu demiyor ki. Zaten 0 forveti olan takımın tek forvet araması saçmalık, para yok demesini geçin ; isterse bal gibi 4.5 verebiliyorlar . Beceriksiz , yabancı transferi yapacak eğitimde insan yok. Kim bilir lisanları hile hello,hi falan düzeyindedir. Atıyorum bir halkla ilişkiler okumuş bir adam emin olun bunların hepsini yapar.

Onu biliyorum başka izahatı yok ama bu adama bu kadar methiyeler düzülmesindeki umut bulutun genç hali.

5-7 milyon arası bir rakama gönderir kasımpaşa leiva gibi bir transfer daha yapılabilir ama işte ...... vizyon lazım
Eren derdiyok u sen şimdi umut bulut ile aynı seviyede mi görüyorsun ciddiden? :)
Neyse görüşüne saygı duymak gerekir tabiki.

Saydiklarini getiremiyorlarsa ki getiremezler erene hayir demem ben . 5 milyon da vermem ama . 3 topcu +2 milyon veririm mis gibi poldi sinan eren yaparim.

1905

Anadolu klüpleri hırsız kardeşim bakarsan serdar aziz kazığına anlarsın zaten 2 milyon 2 futbolcu kasmpaşa sana aaa ne güzel diye atlamaz.
Adamlar getir 5 milyon 2 tanede adam ver diyecekler. Umarım olmaz leiva ayarında bir oyuncuda forvete almaları lazım ki bir şeyler olsun

Forvete illa yerli rotasyonu isteniyorsa ucuza cenk tosun tarzı yerli alınır bırde sağlam yabanci forvet.

4 m euro verip bas dostu alsalar rotasyonu her türlü sınanla sağlarız.

Gidip erene 4 m vermek kazmalıktır. Bonservise 2 m maaşa 1.5 m yeterli.

Anadolu klüpleri hırsız kardeşim bakarsan serdar aziz kazığına anlarsın zaten 2 milyon 2 futbolcu kasmpaşa sana aaa ne güzel diye atlamaz.
Adamlar getir 5 milyon 2 tanede adam ver diyecekler. Umarım olmaz leiva ayarında bir oyuncuda forvete almaları lazım ki bir şeyler olsun
Hepsinden komisyon aliyo serefi kiriklar da o yuzden oyle pahalilar. Hitmis yine forma sponsoru diye bi insaat firmasiyla anlasmis . Otellerini yaptiriyo adamlara

1905

Yok Fatih o kadar da değil, Umut'tan 3 gömlek iyi oyuncu şimdim hakkını da yemeyelim:)

Muslera
Denayer Serdar Hakan Carole
Leiva Selçuk
Sinan Sneider Bruma
Bony

H.o.

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi anladın mı neden kızdığımı ? Emin ol bu takımın as forveti Eren olsun anca 10 bin satılır ama 2. Forvet olarak gelip iyi bir adam gelirse herkes heyecanlanır . Yoksa kimse Eren çok kötü oyuncu demiyor ki. Zaten 0 forveti olan takımın tek forvet araması saçmalık, para yok demesini geçin ; isterse bal gibi 4.5 verebiliyorlar . Beceriksiz , yabancı transferi yapacak eğitimde insan yok. Kim bilir lisanları hile hello,hi falan düzeyindedir. Atıyorum bir halkla ilişkiler okumuş bir adam emin olun bunların hepsini yapar.

Bir de anlamadigim su . Bonservis konusunda ffp de sknti yok. Maas butcesini 65 m euro ya dusunrun dediler. Serdara 2 verdik . Yani inanilmaz insanlar ya boyle ahmaklik olamaz. Sonra erenler kiymete biniyor boyle. Cildiricam iki tane adam alacaklar ellerine yuzlerine bulastiriyolar

1905

1064632_61422fe60272028ccc9aa0cf26b9d4ac_640x640.jpg

Bir de anlamadigim su . Bonservis konusunda ffp de sknti yok. Maas butcesini 65 m euro ya dusunrun dediler. Serdara 2 verdik . Yani inanilmaz insanlar ya boyle ahmaklik olamaz. Sonra erenler kiymete biniyor boyle. Cildiricam iki tane adam alacaklar ellerine yuzlerine bulastiriyolar

1905

Bak , güzel dille , tahrik etmeden konuşunca insanlar ne güzel ortak noktada buluşabiliyor :)

Ereni ben kasimpasaya gelmeden istiyordum.

O adami fazla hafife aliyorsunuz. Rodallega ile niasse ile karistirmayin.

1. Degil ama yedek striker olarak gayet anlasilabilir bir tercih ammmaaaaaa tutup da 6 milyon bonservis falan odersek kulubu basmak farz olur.

Ben donkun kasimpasadan sozlesme bitimine 4 ay varken 2.5 milyona alinmasi, hakan sukurun ihrac edilmesi ve olursa erenin yuksek bonservis odenerek alinmasi ve rivanin tokiye peskes cekilmesinin ve hala o koltukta oturmasinin tek sebebini duursunun akp adami olmasina ve onun da akp yalakaligina onlarin cikarlari dogrultusunda GS kullanmasina bagliycam.

Kabul etmek lazim ki Polatin ibra edilmeden yollanmasinin asil sebebi TT arena acilisinda malum sahislarin yuhalanmasiydi.

Inan kirac da bas hukumet yalakasi.

hiç seksi bi muhabbet dönmüyo yav,solbek ve stoper ismi geçince gelirim.

Bony gibi üstün forvet alamıyorsan ereni seve seve kabul edeceksiniz.
Kötü de asla değil eren ve yüksek potansiyeli olduğunu almanya'da göstermiş birisi. Bizde belki üst seviyeleri tekrar yakalaya bilir. En önemlisi orta açtığımızda ortada bir eleman olacak. Sneijdere indirir brumaya poldi ye asist yapar. Top tekniği de umut bulut ile top oynar seviyesinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt