Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ntvspor haber girmiş, Portekiz basınına göre josue ile anlaşma yakınmış

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ozan , ama sen sadece Eren'in alınmasına çok mu Mutlu olursun. Eren kötü oyuncu değil ama Galatasaray'ın sadece tek forveti de olamaz bence . Benim demek istediğim eğer 1 oyuncu alacaksan çünkü elde forvet yok üst klas bir oyuncu olsun ha alamıyor musun Eren - x ikilisi gayet de güzel . Ben bunu anlatmaya çalışıyorum .

Kardeş eren+ niasse olsun anlaşalım

Portekiz ve ispanyol medyasına göre josue yi almışız. Özellikle a bola son dk geçti.

Josue gelsin dzemaili gitsin hem mc hem amc yedekleriz bu sene 4-3-3 e yakın oynucaz bol bol orta saha lazım

Josue , Selçuk'un görevini yapabilir mi sizce ? Hem biz 2 ön libero arıyoruz sanıyordum, şaşırdım açıkçası.

600gsforvet_XGCFM.jpg

:red:

Olurda bir yanlışlık sonucu Bony+Leiva gelirse gerçekten şampiyonuz diyebiliriz tabi Jan Olde Riekerink
hocam defans 4lüsü için bir transfer daha istiyor büyük ihtimalle stoper olacak keşke Dória'yı alabilsek Denayer daha yumuşak kalıyor mücadelelerde en önemli artısı hızı ve pozisyon bilgisi ama Dória hava toplarında iyi ve omuz omuzada rakibini yıkacak bir stoper o zaman kesin şampiyonuz

Yıllık 1 milyon çok iyi ama , josue için.

Josué kesinlikle gelsin hani 4-3-3 e yakın oynıycaz
Bruma------------Poldi
---------XxXx---------- (İnşallah XxXx=Bony olur)

Josue-------Sneijder
------Leiva----------
İnşallah hocam selçuk'u oynatmayı düşünmüyor josue çevik iyi bir topçu altyapsıda iyi ligide tanıyor kesin gelsin :D

Önlibero aldık diyelim ama santrfor dan daha da önemli stoper sorunumuz maalesef.
Lider stoperimiz olmadan her zaman amatörce dağınık komik goler yemeye mahkumuz. İki tane elit hızlı asker stoperlerimiz olsa neyse ama oda yok ki.

Josue gelsin. Dünde gördük ki klübeninde önemi var
Futbol artık hızlı oynanıyor berke dünde gördük bunu dzemaili modern futbola uygun bir oyuncu değil italyan futbolunun temposuzluğuyla yetişmiş biri zaten ağır bir topçu pas işlerini pek beceremez. Josue ortaalandaki tempomuzu artırmaya yardım edecek bir adam sol ayaklı duran topçumuz da olucak böylece hemde.

Önlibero aldık diyelim ama santrfor dan daha da önemli stoper sorunumuz maalesef.
Lider stoperimiz olmadan her zaman amatörce dağınık komik goler yemeye mahkumuz. İki tane elit hızlı asker stoperlerimiz olsa neyse ama oda yok ki.

Haklısın ama sanırım artık Serdar'dan sonra almazlar . Daha forvet , orta saha alamadılar .

Leiva josue eren ve luis cavanda alınırsa nokta atışı işler yapmış oluruz.

Forward eksikliğini çok dert etmeyin 4-6-0 var kafasında rikeringin.

Futbol artık hızlı oynanıyor berke dünde gördük bunu dzemaili modern futbola uygun bir oyuncu değil italyan futbolunun temposuzluğuyla yetişmiş biri zaten ağır bir topçu pas işlerini pek beceremez. Josue ortaalandaki tempomuzu artırmaya yardım edecek bir adam sol ayaklı duran topçumuz da olucak böylece hemde.

Dzemaili 3lü orta sahada belli bi parselde oynayabilir,düşünce yapısı iyi çünkü. Ancak İtalyan liginde oynar zaten böyle bizde olmuyor

Ulan josue yi alana kadar bedava oacar scarione yi alsaydınız keşke be. Sneijderi bundan iyi yedekleyecek adam bulamazdık valla. Geçen sene 17 gol atmış bide.

Nese bu kadar beyin fırtınası yeter ben kaçar.

Leiva josue cavanda(yada denayer) eren = şampiyonluk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt