Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.948
Ntvspor haber girmiş, Portekiz basınına göre josue ile anlaşma yakınmış
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeş eren+ niasse olsun anlaşalımOzan , ama sen sadece Eren'in alınmasına çok mu Mutlu olursun. Eren kötü oyuncu değil ama Galatasaray'ın sadece tek forveti de olamaz bence . Benim demek istediğim eğer 1 oyuncu alacaksan çünkü elde forvet yok üst klas bir oyuncu olsun ha alamıyor musun Eren - x ikilisi gayet de güzel . Ben bunu anlatmaya çalışıyorum .
Dzemaili yıllık 2.4 alıyor bonservisini verip yollarsak bayağı karlı çıkarız josue de 1 mio ya oynar onun yerine.Yıllık 1 milyon çok iyi ama , josue için.
Dzemaili yıllık 2.4 alıyor bonservisini verip yollarsak bayağı karlı çıkarız josue de 1 mio ya oynar onun yerine.
Futbol artık hızlı oynanıyor berke dünde gördük bunu dzemaili modern futbola uygun bir oyuncu değil italyan futbolunun temposuzluğuyla yetişmiş biri zaten ağır bir topçu pas işlerini pek beceremez. Josue ortaalandaki tempomuzu artırmaya yardım edecek bir adam sol ayaklı duran topçumuz da olucak böylece hemde.Josue gelsin. Dünde gördük ki klübeninde önemi var
Önlibero aldık diyelim ama santrfor dan daha da önemli stoper sorunumuz maalesef.
Lider stoperimiz olmadan her zaman amatörce dağınık komik goler yemeye mahkumuz. İki tane elit hızlı asker stoperlerimiz olsa neyse ama oda yok ki.
Futbol artık hızlı oynanıyor berke dünde gördük bunu dzemaili modern futbola uygun bir oyuncu değil italyan futbolunun temposuzluğuyla yetişmiş biri zaten ağır bir topçu pas işlerini pek beceremez. Josue ortaalandaki tempomuzu artırmaya yardım edecek bir adam sol ayaklı duran topçumuz da olucak böylece hemde.